Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Νεοαναρχικό Σαμποτάζ στο Μουντιάλ: Πράξη Πρώτη



Οι οσμές της παγκόσμιας φιέστας του θεάματος έχουν ήδη αρχίσει να μολύνουν τον αέρα των δυτικών μητροπόλεων. Και μαντέψτε! Oι πηγές της δεν είναι κάποιο τσαρικό παλάτι, ούτε κάποιο μεγαλοαστικό αρχοντικό, αλλά τα χαμόσπιτα των φτωχών. Καθώς οι plasma οθόνες της γαλανόλευκης μάζας εκπέμπουν το πιο κερδοφόρο προϊόν της κυριαρχίας, οι μυρουδιές της φρεσκοκαμμένης πίτσας και της μπύρας αναβλύζουν απ΄τους αστικούς υπονόμους και οι φρούδες ελπίδες των κοινωνιστών, όπως αυτές διαφαίνονται απ' τις αφίσες τους, για εξέγερση, επανάσταση, αντίσταση και ανυπακοή με μαζικούς όρους, αναβάλλονται επ' αόριστον. Ας τελειώσει πρώτα το ματς της Εθνικής...

Την ώρα που το «παγκόσμιο προλεταριάτο» απολαμβάνει τη θερινή ραστώνη χαζεύοντας τα μπούτια του Κριστιάνο και βουτώντας ψίχουλα στη σάλτσα από νερό και ξύδι, η σκέψη κάθε εξεγερμένης ψυχής βρίσκεται μόνο στην αξιοποίηση κάθε δυνατότητας για ατομική δράση ενάντια στην υπνωτισμένη ατμόσφαιρα, ενάντια στη διάχυση του ψευδούς θετικού από κάθε κατεύθυνση. Οι νεοαναρχικοί, από τη δολοφονικά γιορτινή Βραζιλία μέχρι την εγκληματικά ανυπόμονη για καθε λογής πανηγυράκια Ελλάδα, ακονίζουν τα ξίφη τους, και αναλαμβάνουν δράση.

Σαν πρώτη πράξη του μηνιαίου διεθνούς φεστιβάλ αναρχικού σαμποτάζ, κατεβάσαμε σήμερα, με λύσσα και συνείδηση, τις κεραίες τηλεόρασης επίγειας λήψηςUHF, σε τέσσερις πολυκατοικίες, τις οποίες επιλέξαμε βάσει του αριθμού των τεμαχίων pizza που παραγγέλνουν από ντελιβεράδικο στο οποίο καταφέραμε να εισχωρήσουμε με πάσα μυστικότητα. Ας έχουν στο εξής στο μυαλό τους οι μικροαστοί πως καθε παράσιτο στην οθόνη της αποχαύνωσης, θα είναι ένα ακόμη βήμα για τη Νέα Αναρχία. Κάθε αποσυνδεδεμένη κεραία στις γκρίζες ταράτσες των συνενόχων, θα είναι μία ακόμη κραυγή των μαύρων κασκαντέρ για τη διάχυση του Αρνητικού.

Να θυμάστε: ΤΗΕ ROOF-THE ROOF-THE ROOF IS ON FIRE!

Commando Maradona

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου