Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΟΑΚΚΕ: ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΤΟΥ INDYMEDIA



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΑΚΚΕ): ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΤΟΥ INDYMEDIA


Καταγγέλλουμε τη ρωσόδουλη αναθεωρητική ΣΟ του Indymedia που κορυφώνοντας το πουτινικό σχέδιο βιομηχανικού σαμποτάζ στην πατρίδα μας, προχώρησε στην πλέρια υποβάθμιση των κρυμμένων. Αυτή η ύπουλη ενέργεια της ΣΟ αποτελεί τη μεγαλύτερη προδοσία ενάντια στο παγκόσμιο τρολεταριάτο από την εποχή της χρουστσοφικής αναθεώρησης και του 20ου συνεδρίου του ψευδο-ΚΚΣΕ. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους τρολετάριους, ανεξάρτητα από την ιδεολογική τους κατεύθυνση, από τους αναρχοαναρχικούς μέχρι τους σταλινικούς και από τους μηδενιστές μέχρι τους τροτσκιστές, να συμμετέχουν στην απεργία διαρκείας στα κρυμμένα: ούτε μια ανάρτηση μέχρι την πλήρη αποκατάσταση των κρυμμένων και την αποδέσμευση από τη ρωσόδουλη τυχοδιωχτική ΣΟ.

Ενάντια στην παραγωγική αιμοραγία τρολιάς και στη ρωσοκινέζικη διείσδυση που επιβάλει η αρχισαμποταριστική ΣΟ απαντάμε με την συνειδητή ενίσχυση της μόνης δύναμης που αντιστέκεται στην δουλική υποταγή των αστοτσιφλικάδων και μοναρχοφασιστών  πρακτόρων του Πούτιν!


ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ!
ΔΩΣΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ! 

copy

2 σχόλια:

  1. Tι κάνει μια μοντελίστ αναμεσα σε μια χούφτα εργατών;

    Την ΟΑΚΚΕ.

    http://www.oakke.gr/afises/2013-02-16-20-47-58/item/365-%CF%84%CE%BF-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BF%CE%B1%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%83-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CF%83

    Για μια Νέα ανατολή εκ της δύσεως. Οχι στον πρακτωρ ηλιο της Κίνας και της Ρωσίας εξ ανατολών.

    Ζήτω η Νεα Ανατολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δυνάμεις που παλεύουν για την αποκάτασταση του Χότζα δηλώνουν παρών στο κάλεσμα του Μετώπου!!! Oι Χρουστσοφικοί πράχτορες να τρολαριστούν αλύπητα από κάθε τρολλετάριο και τρολλετάρια.Τίποτα δεν χάθηκε ακόμα!Να σταματήσουμε τώρα τους φαιοκόκκινους Σαμποτέρ των Ρωσοκινέζων νεοφασιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή