Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Η Νέα Αναρχία είναι το ιλαρό φως του 21ου αιώνα

Στο λυκαυγές του αιώνα μας μια παρέα μοναχικών λύκων ένωσε τις δυνάμεις της και κατατρόπωσε όλους τους πράκτορες του κοινωνισμού μέσα στο κίνημα των αναρχικών της πράξης. Οι μαύρες ψυχές του χάους πλανιώνται πάνω από τις μητροπόλεις- νεκροταφεία, σπέρνουν το χάος και την αταξία με αναγραφή συνθημάτων (σε συχνότητα 0,6 συνθήματα ανά μοναχικό λύκο), καταδρομικές επιχειρήσεις ανάρτησης πανώ, βομβαρδισμό πεζοδρομίων με τρικάκια ειδικού πολιτικού βάρους (που ενδεχομένως να προκαλέσουν και μετατόπιση του άξονα της γης) και άλλες ενέργειες διάχυτου επαναστατικού τερορισμού.

Οι μπάμιες που τα έβαλαν με τα αδέρφια μας (και την αδερφή μας, μην είμαστε και σεξιστές), θα πάρουν την απάντηση που αξίζει σε όλους τους προδότες της Ιδέας. Θα τους λακτίσουμε ηθικά, πολιτικά και σωματικά (Θα τους λακτίσουμε θα πει: θα τους κοπανάμε με Lacta).

Eμπρός Νέα Αναρχία
Πίσω Παλιά

2 σχόλια:

  1. Το ξυλο σας το τρωτε ομως και χαιρεστε βλαμμενα...κουμαντο μονο εμεις...κλαφτειτε οταν σας ξαναπειραξουν...πουτσα και ξυλο σε καθε αναρχοπουστα...σκουλικια ρεφορμες ηρθαμε και θα σας γαμησουμε..δεν εχετε πιασει ακομα το τι ειμαστε...η νεα αναρχια θα σας γαμησει αναποδα...ενας πουστης απο εσας να μπει φυλακη και θα τον βρουνε οι αλλοι και θα τον βιασουνε παλι...ψοφο στους αναρχικους του κωλου...βρωμοχιπηδες το μουνι της μανας σας...ζητω η νεα αναρχια..ψοφο σε οτι αλλο...εναντιων ολων...και δεν ειναι τρολια σκουληκια...καποια στιγμη θα σας βρουμε...πουστακια του pc...ζητω η ομαδα! Στο λογο μου καποια στιγμη θα βαλουμε και σε εσας και στους φασιστες κατι χωσιδια χωρις κανενα προειδοποιητικο σε καποια σσυναυλια η πορεια σας....ζητω η νεα αναρχια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή