Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Αυθεντική τρολιά από ΟΑΚΚΕ: εκλογικός θρίαμβος και σοσιαλισμός ante portas!

Φανατικοί οπαδοί της ΟΑΚΚΕ πανηγυρίζουν για τον εκλογικό θρίαμβο  του μοναδικού κόμματος που αντιστέκεται έμπρακτα ενάντια στη ρωσο-κινέζικη διείσδυση στην πατρίδα μας.

Σύντρολλοι, μερικές φορές η ίδια η πραγματικότητα μας προσπερνά και γεννά αγνά και αυθεντικά trolls, όπως το interarma, η ΟΑΚΚΕ και ο Νώντας Σκυφτούλης. Εμείς απλώς υποκλινόμαστε στους μεγάλους διδασκάλους και αναδημοσιεύουμε αποσπάσματα από την ανακοίνωση της ΟΑΚΚΕ για τον θρίαμβό της στις ευρωεκλογές, στις οποίες το πρωτοπόρο κόμμα των μαζών απέσπασε το ιλιγγιώδες 0,05%, μόλις 0,03% λιγότερο από το τροτσκιστο-ζηνοβιεφικό κέντρο (ΕΕΚ). Ολόκληρη η ανακοίνωση με πίνακες και ντοκουμέντα, για πιο μερακλήδες εδώ: πάρτε τα ρωσόδουλοι!


ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ


Η OAKKE χαιρετίζει τους 2860 ψηφοφόρους  που αντιστάθηκαν στο  ναζιστικό και φαιο-«κόκκινο» άνεμο που φυσάει πάνω από τη χώρα και την ψήφισαν καθώς και εκείνους που θέλησαν αλλά δεν μπόρεσαν να την ψηφίσουν κυρίως λόγω καλπονοθευτικών πρακτικών.
Το αποτέλεσμα αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ΟΑΚΚΕ που έχει κατά τη γνώμη μας στρατηγικά χαρακτηριστικά.
Το λέμε αυτό γιατί οι ψήφοι της ΟΑΚΚΕ έχουν μια ανοδική πορεία μεταξύ του Οκτώβρη του 2009 (βουλευτικές 1665 ψήφοι), του Μάη του 2012 (βουλευτικές 2565 ψήφοι) και του φετινού Μάη (ευρωεκλογές 2860 ψήφοι).
 Την αύξηση του πολιτικού κύρους της ΟΑΚΚΕ τη βλέπουμε στην όλο και πιο μεγάλη εκφρασμένη εκτίμηση των δημοκρατικών και των αριστερών ανθρώπων, ειδικά στο διαδίκτυο, αλλά και στις προσωπικές επαφές μας.  Αλλά ακόμα πιο πολύ τη βλέπουμε στη λύσσα των φαιο-«κόκκινων» εναντίον μας. Αυτή δεν εμφανίζεται μόνο στο διαδίκτυο, όπου ο οργανωμένος χλευασμός της περιόδου όπου δεν ήταν εύκολα επαληθεύσιμη στην πράξη η γραμμή της ΟΑΚΚΕ, έχει αντικατασταθεί τώρα από οχετούς λάσπης, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο στα εκλογικά τμήματα διέπρατταν νοθεία όταν αναλάβαιναν να μοιράζουν πακέτα με όλα τα κόμματα στα οποία «ξέχναγαν» να βάλουν το ψηφοδέλτιο της ΟΑΚΚΕ. 
Με αυτό το ευρωπαιοφανές σύστημα διακυβέρνησης, οι ηγεσίες των κυβερνητικών κομμάτων μαζί με το φαιο-«κόκκινο» μέτωπο, φέρνουν πιο εύκολα στη χώρα και στην ΕΕ σαν νέα αφεντικά τους ρώσους αποικιοκράτες και τους κινέζους δουλοκτήτες συμμάχους τους.
Μόνο η ΟΑΚΚΕ καταγγέλλει αυτό το ύπουλο σύστημα διακυβέρνησης που φέρνει την πείνα, την εξαθλίωση και την υποδούλωση, και κυρίως τον οργανωτή του, το ρώσικο σοσιαλιμπεριαλισμό. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτές τις εκλογές δεν σηκώθηκε καμιά άλλη φωνή, από κανένα άλλο κόμμα, ιδιαίτερα από αυτά που αυτοπροσδιορίζονται σαν φιλο-ευρωπαϊκά, για να καταγγείλει την ιστορικής σημασίας νεοχιτλερική εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία και την προσάρτηση της Κριμαίας.
Δυστυχώς σήμερα σε κομματικό επίπεδο μόνο η ΟΑΚΚΕ έχει τη γραμμή της διεξόδου από την κρίση, της αντίστασης στα νέα αφεντικά και της δημοκρατικής πάλης ενάντια στο φασισμό, ιδιαίτερα ενάντια στους ναζιστές κανιβάλους. Με αυτά τα συνθήματα κατεβήκαμε σε αυτές τις εκλογές και αυτά επιβραβεύτηκαν με τις 2860 ψήφους που χαιρετίζουμε σα νίκη.
Στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών για την ΟΑΚΚΕ αντανακλά τις νέες ευνοϊκές συνθήκες που διαμορφώνονται για να δοθεί ανοιχτά και πιο οργανωμένα η οικονομική και πολιτική πάλη των εργαζόμενων μαζών αλλά και της πλειοψηφίας του έθνους ενάντια στον επελαύνοντα ρωσόδουλο φαιο-«κόκκινο» φασισμό και στη σαμποταριστική πολιτική του. Γράψαμε στην αρχή ότι αυτό εδώ το αποτέλεσμα είναι στρατηγικής σημασίας. Εννοούσαμε ότι αν ήταν μικρότερο πάλι θα ήταν τιμητικό γιατί θα έδειχνε ότι μόνη η ΟΑΚΚΕ τόλμησε και αντιστάθηκε σε έναν πελώριο επελαύνοντα εχθρό πράγμα που θα ήταν  νίκη ηθική και ιδεολογική. Όμως με το ότι έστω και λίγο ανέβηκε σε ψήφους και σε μερικές περιοχές ανέβηκε πολύ, δείχνει ότι υπάρχει στο αποτέλεσμα και πολιτική νίκη με πρακτικές συνέπειες, δηλαδή δείχνει ότι υπάρχει καιρός να συσπειρώσουμε και άλλες δυνάμεις ενάντια στο τέρας, να αναπτύξουμε την ΟΑΚΚΕ  και εφαρμόζοντας την πολιτική του αντιρώσικου πατριωτικού και δημοκρατικού μετώπου στις συνθήκες της μισοδημοκρατίας όσο η χώρα θα μένει στην ΕΕ, να το εμποδίσουμε από το να κατασπαράξει τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου