Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΤΕΡΡΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΕΝΟΠΛΗ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΦΟΡΜΙΣΜΟ
 
Τα τελευταία αποτελέσματα των εκλογών μας έπεισαν πως η αντιδραστική κυβέρνηση του μαύρου μετώπου έχει γαντζωθεί στην εξουσία πραξικοπηματικά και δεν πρόκειται να φύγει παρά με την ανάπτυξη της λαϊκής αντίστασης και του ένοπλου αγώνα του πρωτοπόρου κόμματος της εργατικής τάξης, του ΣΥΡΙΖΑ. Με φωτεινό ηγέτη τον μεγάλο τιμονιέρη Alexis Tsipras και τους παρτιζάνους Στρατουλοφ και Λαφαζάνεφ, ιδρύουμε την ένοπλη ναροντνική τερροριστική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό τα χτυπήματά μας να συνταράξουν τα θεμέλια της τσαρικής συγκυβέρνησης Σαμαρά- Μπένι Χιλ και να πάρει ο λαός στα ίδια του τα χέρια την εξουσία. Και να τη δώσει σε εμάς...

Μέχρι να πετύχουμε την έφοδο στα χειμερινά ανάκτορα της τρόικας, με άξιους μπροστάρηδες τους κομισάριους Βούτσοφ και Μηλιόφ, θα χτυπάμε ανελέητα και με όλα τα μέσα τους δωσίλογους και τους νενέκους της γερμανικής κατοχής. Θα βαδίζουμε μέχρι το τέλος στα χνάρια του Άρη Βελουχιώτη, του Ανδρέα Παπανδρέου και του εθνικού σταρ Ανδρέα Ευαγγελόπουλου, μέχρι ο λαός μας να αποτινάξει την αλυσίδα ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ.

Στον ένοπλο αγώνα συστρατεύονται κι άλλοι σύντροφοι της αριστεράς, σαν τον ιστορικό ηγέτη Παλαβάνο, τον δραστήριο αναρχοσυνδικαλιστή Νίκο Φωτόπουλο και τον προλετάριο πρόεδρο του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλο. Χτίζουμε τις συμμαχίες με την προοδευτική αστική τάξη του σήμερα για να χτίσουμε τον σοσιαλισμό του αύριο!


ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΟΣ! 
ΖΗΤΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ!
ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΤΣΟ-ΒΙΕΤ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου