Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Σχέδιο Μπεκάτσα πράξη Πέμπτη: Επίθεση σε πυροσβεστική αντλία και απελευθέρωση δεινόσαυρου από jurassic park


Δώσαμε ξανά ζωή στη συνωμοσία της μαυρης φωτιάς! Μετά την πολιτικά στοχευμένη και επιχειρησιακά άρτια επίθεση σε αντλία βενζίνης ( http://interarmatrolls.blogspot.gr/2014/06/interarma_7.html?showComment=1402472856506#c3614855771492622513) αποφασίσαμε να στρέψουμε την αβυσαλλέα και άσβεστη λύσσα μας εναντίον πυροσβεστικής αντλίας. Λίγο νωρίτερα είχαμε κοιτάξει άγρια μερικά ΑΤΜ κι επιτεθήκαμε με πυροκλάνι σε υπερπολυτελές όχημα SEAT Mii 1.0 60 PS Reference.


Μελετήσαμε χρόνια και ζαμάνια το ζήτημα του αφορμαλισμού. Αφού συζητήσαμε, μαλώσαμε, κλάψαμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, τα βρήκαμε, επεξεργαστήκαμε σχέδια δράσης, μεθύσαμε με το μπρούσκο κρασί της ανταρσίας, αποφασίσαμε στο τέλος να δημιουργίσουμε έναν άτυπο πυρήνα σκοταδόψυχων. Πρώτος μας σταθμός ήταν πυροσβεστική αντλία, γνωστή για το ρόλο της στην απόπειρα κατάσβεσης της μαύρης φωτιάς. Λόγω της απειρίας μας ο μηχανισμός δεν έκανε μπουμ για να εξαπλώσει στα πέρατα της γης και στους ουρανούς της αιώνιας Άρνησης τη μαύρη φωτιά, αλλά σαν τσακάλια, λύκοι κι άλλα ζώα που είμαστε φροντίσαμε να εφοδιαστούμε με παπούτσια στα πόδια μας και να πατήσουμε κάτω την αντλία μέχρι να τη φτάσουμε στο μπιρ Αλλάχ.

Αυτή, όμως, ήταν μόνο η αρχή...

Σαν αντιπολιτισμικές εξεγερμένες ατομικότητες που ξεφύγαμε ολοκληρωτικά από τα δίχτυα τουτουνού του άθλιου  εξουσιαστικού πολιτισμού (εκτός από τα video games, τους υπολογιστές, τις χολιγουντιανές ταινίες, τα χημικά παραισθησιογόνα και την coca cola -zero, διότι είμαστε και μηδενομηδενιστές), αποφασίσαμε να γίνουμε πραγματικά απειλητικοί για τον φαυλεπίφαυλο ανθρώπινο πολιτισμό, απελευθερώνοντας δεινόσαυρο απο Τζουράσικ Παρκ και συγκεκριμένα έναν τρισχαριτωμένο Ορβιράπτορα. Αφού κινηθήκαμε αθόρυβα κάτω από τις μύτες των φυλάκων και ελιχθήκαμε σα χέλια στους λαβυρίνθους της πανούκλας του ανθρώπινου πολιτισμού, ουρλιάξαμε στο φεγγαρόφως, απαγγήλαμε στίχους του μαύρου πρίγκηπα Τζούλιους Έβολα και με τα άγρια βλέματά μας πυρωμένα στον κλίβανο της οργής και σφυρηλατημένα στο αμόνι της αέναης εξέγερσης ενάντια σε κάθε υπάρχον που υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει, λιώσαμε τα κάγκελα που φυλάκιζαν τον Ορβιράπτορα και τον οδηγήσαμε από τα σκοτάδια της ανθρώπινης σκλαβιάς στο ιλαρό φως της φυσικής ελευθερίας.

Χαιρετίζουμε με ένα σινιάλο φωτιάς κι ένα συνωμοτικό κλείσιμο του ματιού τα αδέρφια μας τους νεοποσαδιστές, την ιλλεγκαλιστική πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ και την τερροριστική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Το Χάος μας θρέφει και μας γιγαντώνει. Το Χάος σέρνει...

Συνωμοσία της Μαύρης Φωτιάς- Κομάντο ρωποπερπέρηθρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου