Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΛΗΡΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ / ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΑΠΡΑΞΙΣΤΩΝ : ΣΧΕΔΙΟ ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΠΡΑΞΗ ΜΗΔΕΝ

O μέγας ιεροδιδάσκαλος του απραξισμού της πράξης


στάλθηκε στο interarma trolls με mail
ΑΠΟΚΛΗΡΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ
/ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΑΠΡΑΞΙΣΤΩΝ
ΣΧΕΔΙΟ ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΠΡΑΞΗ ΜΗΔΕΝ


"Μην φοβηθείτε αδέρφια,
μην διστάσετε ούτε στιγμή.
Να, ο τρόμος του Θειαφιού
και ο αχός της Πυρίτιδας
τρεμοφέγγουν πίσω από το πλέγμα της γενικευμένης αιχμαλωσίας.
Το σπάω με μια πιρουέτα!
Και ιδού! Ω Διάολε! Καταραμένοι μασκαράδες!
Να που η Νέμεσις ανατέλλει
μέσα από τη στοργική αγκαλιά της Φωτιάς…"


Ζακ λε Μπονόμ, Δέκα χρόνια στο Ελάντα, τόμος Β


Σε αγαστή συνεργασία και ειλικρινή, εγκάρδια συνεννόηση με τις Ε.Ο. "Ερυθρές Ταξιαρχίες", "Ιρλανδικός Δημοκρατικός Στρατός", "Μπόκο Χάραμ", "Φράξια Σεχταριστών", "ΟΑΚΚΕ/IRF" και "Α.Ο.Ε. Παιχνιδιάρικο Γατόσκυλο", στο πλαίσιο της άτυπης Σύμπραξης Απραξιστών, έχουμε τη άγρια ευχαρίστηση να παρουσιάζουμε, για πρώτη φορά στα χρονικά της εγχώριας και διεθνούς ένοπλης πάλης,  το Σχέδιο Τζίτζικας.
 
Ως καθαρόαιμοι και μπαρουτοκαπνισμένοι απραξιστές της Πράξης, σφυρηλατημένοι στα αμόνια του καθημερινού Πολέμου και βαφτισμένοι στα αίματα του ολοκαυτώματος του θεάματος και του θεάματος του ολοκαυτώματος, επιλέγουμε την ολοκληρωτική Άρνηση και δεν κάνουμε Τίποτα. Έτσι φτύνουμε κατάμουτρα το σύνολο του Υπάρχοντος, αφού και οι πράξεις υπάρχουν και επομένως πρέπει να κονιορτοποιηθούν, μαζί με όλο το υπόλοιπο Υπάρχον, μέσα στις άγριες φλόγες της διαρκούς Εξέγερσης και τους μαύρους ουρανούς όπου οι έκπτωτοι άγγελοι οπλίζουν τις Επιθυμίες τους. Ο Βαρώνος Σεργκέι, ο αγαπημένος μας πατέρας και αδερφός, χαμογελά στον ορίζοντα καθώς τσαλαπατάμε τα εθελόδουλα μυρμήγκια αυτού του σάπιου και γερασμένου κόσμου και ξύνουμε τα Αρχίδια μας, αυτά τα Αρχίδια στα οποία σας έχουμε γραμμένους, αυτά τα πρησμένα, ταλαιπωρημένα Αρχίδια. Κάνουμε απραξία τη θεωρία και πράξη την έλλειψη θεωρίας ανοίγοντας το δρόμο για την Απρακτική Αθεωρία, το πολυτιμότερο Όπλο που έχουν στα χέρια τους οι απανταχού απόκληροι ιππότες της μαύρης άρνησης για να κάνουν θρύψαλα τις βιτρίνες αυτής και κάθε κοινωνίας.
 
Το γεγονός ότι γράφουμε και δημοσιεύουμε αυτό το κείμενο, όπως και το γεγονός ότι αναπνέουμε, αποτελούν, στο βαθμό που συνιστούν πράξεις, μια κρίσιμη αντίφαση που αναδεικνύει το μέγεθος του μηδενισμού μας. Είμαστε τόσο αδίστακτα κυνικοί που χλευάζουμε έμπρακτα ακόμα και τις ίδιες μας τις αρχές του απραξισμού.
 
Στέλνουμε τους λυσσασμένους χαιρετισμούς μας σε όλα τα ζωάκια του δάσους, και ιδίως στις άγριες αλεπούδες και στην ακόμα πιο άγριες σουσουράδες.

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΧΥΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

13 σχόλια:

  1. Καλα ρε ξεσκισμενη αδερφαρα που η μανα σου ξενογαμιεται. Καποια μερα δεν θα μαθευτει ποιος εισαι? Ολες αυτες οι πιπες που λες και γραφεις θα σε βρουν μπροστα σου. Ρε παλιοξεσκισμενη 4500 κανουν απεργεια πεινας και εσυ αυτο που βρηκες να κανεις ειναι να κραξεις καποιους απο αυτους? Ουυτε οι μπατσοι τετοια πουστια. Εχεις τα αρχιδια να αναλαβεις την ευθυνη των λογων σου οπως τουλαχιστον κανουν αυτοι? Δεν εχεις παρει χαμπαρι τη φαση και συνεχιζεις. Θα γαμηθεις και τετοια πουστρα που εισαι θα το γουσταρεις. Ζητω η νεα αναρχια. Εναντιων ολων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου απαντήσουμε μόνο και μόνο επειδή αγαπάμε τους σεξιστές και τους ανορθόγραφους:

      Πρώτον, αυτή είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύουμε προκύρηξη στο αγαπημένο blog της Νέας Αναρχίας. Ζηλέψαμε και θέλαμε και εμείς. Για τα προηγούμενα απευθύνσου στους προηγούμενους.

      Δεύτερον, δεν παρακολουθούμε την επικαιρότητα, όντας χαμένοι στους φλεγόμενους ουρανούς της αέναης ανταρσίας κ.τ.λ. Μπορεί να ήταν κακό το timing (άσε που έχει και ανάδρομο Ερμή) αλλά και πότε δεν ήταν; Και δεν το ανεβάσαμε για να κράξουμε αλλά επειδή έτσι μας ήρθε.

      Τρίτον, δεν γνωρίζουμε ποιοι ακριβώς είναι οι "αυτοί" τους οποίους ανέλαβες να υπερασπιστείς αλλά μην ανησυχείς, αν στραβώσουν πραγματικά μαθαίνουν πολύ εύκολα και πού μένουμε και πόσο την έχουμε και τί βάθος έχει ο κώλος μας και πώς περάσαμε τα παιδικά μας χρόνια. Σιγά μην περίμεναν εσένα. Και σιγά μη σου δώσουμε και λογαριασμό.

      Τέταρτον, δεν κάνουμε διάλογο με άτομα που παίρνουν στα σοβαρά τον εαυτό τους.

      Πέμπτον, άντε βάλε κανά γκαζάκι ρε παπάρα αντί να χαζολογάς στο internet. Άχρηστε. Όλα από τους άλλους τα περιμένεις μαλάκα οπαδέ.

      ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΡΕ ΜΟΥΝΗΑ! ΚΑΙ "ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ".

      Με αγάπη και λαγνεία, από το Π.Γ. της Κ.Ε. της Ε.Ο. "Απόκληροι Ιππότες της Μαύρης Άρνησης".

      ΥΓ: Διάβασε λίγο Ζακ λε Μπονόμ να ξεστραβωθείς γιατί δεν σε βλέπουμε καλά.

      ΥΓ2: ΠΡΟΣΟΧΗ: Μιλάμε μόνο εκ μέρους της οργάνωσής μας και των άλλων Ε.Ο. που συμμετέχουν στη Σύμπραξη Απραξιστών και στο Σχέδιο Τζίτζικας, όχι εκ μέρους του interarma trolls.

      Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

      Διαγραφή
  2. α βλέπω συμπάσχει κι άλλος πληγμένος από τις τρολιές. εύκολο φίλε να τους βρεις. αφού τα ποζέρια αυτοδιαφημίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den krazei autous pou kanoun apergia esena krazei kai den to xei katalavei . kai kala kanei . des to sxolio sou kai tha katalaveis. akous ekei anarxikos kai xeskismenh..xeftiles.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eπιτέλους κι ένας δημιουργικός διάλογος, χωρίς εντασεις και σεξιστικούς χαρακτηρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαντεύω ότι ο κώλος σας έχει βάθος πινέλου Van Gogh.. για το μέγεθος του πέους και τα παιδικά σας χρόνια, τα χω πει αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H μεγαλύτερη πλάκα είναι πως οι κομπλεξικοί που γκρινιάζουν για τις τρολιές στο όνομα των απεργών πείνας δεν έχουν κουνίσει το δαχτυλάκι τους για τους απεργούς πείνας. Μια ζωή χειροκροτητές του πληκτρολογίου, απόντες από κάθε μαχητική και δυναμική ενέργεια, πουλάνε μόνο οπαδιλίκι και με τους χειρότερους απολιτίκ σεξιστικούς όρους. Δε θα γίνεις άνθρωπος ποτέ, "μηδενιστή" οπαδέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι στα σκληρά
    ναι στα μαλακά
    πρώτα στο κενό
    μετά στη μηδενιά


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ΜΧ ΚΚΕ γνωρίζει καλά ποια είναι αυτή η λικβινταριστική ξεσκισμένη πούστρα (όπως πολύ σωστά αναφέρει ο θυμόσοφος ανώνυμος λαός) και γνωρίζει καλά ακόμα και τα οπορτουνιστικά ωάρια της μητρός του, τα οποία σε συνδυασμό με τα φενακισμένα αστικοδημοκρατικά σπερματοζωάρια του πατρός του, έδωσαν ζωή σε αυτό το ψευδοαναρχοσταλινικό αποπαίδι. Μια προπολιτική δηλαδή διαδικασία ανταλλαγής σωματικών υγρών, που σε καμιά περίπτωση δεν αντιστοιχεί στην γνήσια λαική εξαρχειώτικη οικογένεια, της οποίας τα αιτήματα και τους αγώνες στηρίζει όσο τίποτα το ΜΧ ΚΚΕ. Το ΜΧ ΚΚΕ είχε ήδη προειδοποιήσει με προηγούμενη ανακοίνωση του, τα ύπουλα παιχνίδια μιας φράξιας νεοχρουτσωφικών νεομηδενιστών, οι οποίοι με ένα πραξικοπηματικό-μειοψηφικό συνέδριο στον πρεζόδρομο της Τοσίτσα ίδρυσαν το κόμμα του υπαρκτου γκορμπατσωφισμού με το όνομα ΚΚΕ (μ-χ). Στο πλαίσιο αυτών των ύπουλων παιχνιδιών εντάσσονται και οι βρώμικες επιθέσεις στην απραξιστική τάση του επαναστατικού νεομηδενισμού -με την οποία ναι μεν το ΜΧ ΚΚΕ διατηρεί πολιτικές αποστάσεις, αλλά δεν μπορεί να αρνηθεί στα πεδίο μιας πλέριας πολιτικής συμμαχίας (επαναστατικός συνθετισμός) των σκοτεινών δυνάμεων του μηδενός, τη δυνατότητα διασύνδεσης και συνεργασιών με τους απραξιστές . Στο πλαίσιο αυτό το ΜΧ ΚΚΕ δηλώνει πρόθυμο να αποκαλύψει στον θυμόσοφο ανώνυμο λαό το όνομα αυτού του προβοκάτορα, όχι όμως χωρίς κάποιο ενδεικτικό αντίτιμο. Επ' αφορμή λοιπόν του αναμενόμενου -τον ερχόμενο Δεκέμβριο- και του 5μερου φεστιβάλ του, όπου θα το εγκαινιάσει ο Ζακ Λε Μπονόμ -και θα προλογήσει το ακυκλοφόρητο στα Εξάρχεια βιβλίο του "societe salope,je te deteste !" ("σκρόφα κοινωνία σε μισώ!, υπό έκδοση απο τις κομματικές εκδόσεις "λυκόφως του σοσιαλισμού") καθώς και της πρόσκλησης αντιπροσωπειών των απανταχού ποσαδιστικών κομμάτων, τα έξοδα είναι υπερβολικά αυξημένα. Ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε το ποσό που απαιτείται για τα διαγαλαξιακά ταξίδια των ποσαδιστών σε μια full season περίοδο του δεκεμβρίου για τις αερομεταφορες. Για αυτό το ΜΧ ΚΚΕ προτείνει σε κάθε νεομηδενιστή ενδιαφερόμενο να αποστείλει οικονομική προσφορά για την αποκάλυψη του ονόματος του άθλιου νεοχρουτσωφικού ιντριγκαδόρου και προβοκάτορα, στο μέηλ MX-KKE@soviet.xr (υπόψην κομμάντο Βασιούλιν) . Οι φάκελοι των προσφορών θα ανοίξουν στις 14-7-2014 και ώρα 10πμ σε εγκατελειμένη υπόγεια αποθήκη, μέσα σε καπνούς και σε βρισιές.
    Εκ της προσωρινής (και ουδεν μονιμότερης)πολιτικής γραμματείας του ΜΧ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανακοίνωση του ΚΚΕ (μ-χ)
      Για ακόμα μια φορά το ΜΧ ΚΚΕ ξεμασκαρεύτηκε. Κάτω από το προσωπείο του υπερποσαδιστή σταλινοχαοτικού φάνηκε το πραγματικό πρόσωπο του κρυπτοφασίστα ξεπουληταριού του αγώνα των εξαρχειώτικών μαζών στη ρωσοκινέζικη διείσδυση στο κωλαράκι των ιδρυτών του interarma trolls. Εμείς δε θα αποκαλύψουμε τίποτα, αν και πολλά γνωρίζουμε, ούτε για το όναμα των ιδρυτών, ούτε για το μέγεθος του πέους τους, ούτε για την περιφέρεια και το βάθος της κωλοσουφρίδας τους. Θα μείνουμε αλύγιστοι μπροστά στις διώξεις, τις εξορίες και τα εκτελεστικά αποσπάσματα ως γνήσιοι αναρχοσταλινικοί της πράξης.
      Όσο για τα ύπουλα στοιχεία των απραξιστων της πράξης, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η 5η φάλλαγγα του ΜΧ ΚΚΕ στο μαζικό κίνημα. Δε μας ξεγελάν.
      Θάνατος στο ρεβιζιονισμό!

      Διαγραφή
  9. εγώ ξέρω που μένουν κάποιοι, αλλά δε μπορώ να κάνω τίποτα. αντιθέτως εδώ με έχουνε τρελάνει και με έχουνε διώξει από όλα τα πάρτυ. δεν υπάρχει κίνημα αν δεν πας σε πάρτυ. δεν υπάρχεις στο κίνημα αν δεν πηγαίνεις σε πορείες-πάρτυ. κι αν δε σε γαμάει αναρχόμπατσος κατωχυρομένος με δικαστήρια, αν δε σε βαράει αναρχόμπατσος και δε το βουλώνεις, δεν υπάρχει χώρος στο κίνημα για άτομα που αντιδράνε στους αναρχόμπατσους και δεν πάνε σε παρτυ. απλά τα πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ιαπωνικός Κόκκινος Στρατός

    1-7-2014

    Ανακοίνωση:

    Δηλώνουμε ότι από σήμερα προσχωρούμε στη Σύμπραξη Απραξιστών, προσυπογράφουμε τη διακήρυξη της Ε.Ο. Α.Ι.Μ.Α. και αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για την όσο το δυνατόν πιο άμεση και αποτελεσματική εφαρμογή του Σχεδίου Τζίτζικας.

    Όσο για το ψευδεπίγραφο "ΜΧ-ΚΚΕ", γνωρίζουμε το ρόλο του και τί βρακί φορά η γυναίκα του και να προσέχει να μην του έρθει καμιά βίζιτα από το Επέκεινα.

    ΑΓΚ ΑΓΚ ΚΘΟΥΛΟΥ Ρ'ΛΥΕ ΦΤΑΝΓΚ

    ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΣΕΧΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εδώ μέσα το παίζεται μούρες με κυνικές τρολιές, αλλά αν δε δεχτείτε εντολές δεν πάτε ούτε για χέσιμο μαλακισμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή