Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Σχέδιο Φοίνικας πράξη 666: μπαράζ χτυπημάτων σε θυροτηλέφωνα

Σχέδιο Φοίνικας

Χθες βράδυ, με σύμμαχο το σκοτάδι και κάτω από το λιγοστό φως των αστεριών, οπλισμένοι με μια πλαστική σιδερογροθιά, σουβλερά δόντια και τη λύσσα μας εναντίον του σαπιου κόσμου της εθελοδουλίας και της κοινωνικής νύστας, μια μικρή ομάδα αποφασισμένων αναρχομηδενιστοαντιπολιτισμικοατομικιστονεοαναρχικών με μια αιφνιδιαστική κίνηση έριξε δεκάδες τρικάκια στην οδό Βαλτετσίου, αφιερωμένα σε όλους τους μοναχικούς λύκους που δεν τους αφήνουν να είναι μόνοι και σε όλα τα ασχημόπαπα που δεν γίνονται κύκνοι. 

Μετά το αιφνιδιαστικό χτύπημα αποφασίσαμε να βουρδουλίσουμε την εθελόδουλη κοινωνία, να την ξυπνήσουμε έστω και για λίγο από το λήθαργο της, με ένα βίαιο μπαράζ χτυπημάτων σε θυροτηλέφωνα. Κανένας δε θα κοιμάτε ήσυχος όσο οι λύκοι της άρνησης θα ουρλιάζουν στους μοναχικούς δρόμους της μητρόπολης.

Μετά τη δυναμική μας ενέργεια, ομάδα αντισπισιστών αποσπάστηκε και την έπεσε με οργή στο κ* βοξ, στο οποίο προ δυο εβδομάδων έλαβε χώρα μαζική σφαγή έμβιων οργανισμών (εντόμων), με τη βοήθεια του φαρμακο-βιομηχανο-τεχνολογικο-πολιτισμικού συμπλέγματος. Καμιά ανοχή στους μαζικούς δολοφόνους των ζωντανών οργανισμών, κανένα βουρτσισμα δοντιών που εκτελεί εν ψυχρώ μικροβιακούς οργανισμούς. Καλούμε τη συνέλευση για την υπόθεση της ΣΠΦ να μην ξανακάνει τη συνέλευσή της στο χώρο των μαζικών δολοφόνων του βοξ και να απομακρύνει τα βιβλία της μαύρης διεθνούς!

Θα επιστρέψουμε και η γη θα τρέμει σα ζελέ!!
Ζήτω η νέα αναρχία!!

ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Το επαναστατικό κλίμα φουντώνει. Βρισκόμαστε σε προεπαναστατική περίοδο

    Ανάληψη Ευθύνης

    Το χρονικό μιάς επίθεσης

    Ήταν 2 η ώρα το πρωί όταν φορώντας τα αθλητικά μας αποφασίσαμε να χτυπήσουμε λυσσασμένα μερικά κουδούνια από μικροαστούς που κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου. Η επιλογή μας αυτή δεν ήταν τυχαία ή αποτέλεσμα αδυναμίας να χτυπήσουμε τα κουδούνια όλων των μικροστών της αθηναϊκής μητρόπολης, αλλά λόγω του ότι πολλά από αυτά τα κουδούνια ,όταν χτυπάς το ένα, νεκρώνεται το άλλο, και άρα ξεφεύγει η πράξη από τον επιθυμητό της στόχο.

    Με ακρίβεια χιλιοστού, με τη λύσσα που διακατέχει τις αλεπούδες των πόλεων και παρά τα εκατοντάδες καπιταλιστικά λαμπιόνια που συνωμοτούσαν εναντίων μας, καταφέραμε δεκάδες χτυπήματα σε κουδούνια μικροστών που κοιμόντουσαν για να πάνε το πρωί στις δουλίτσες τους και να υπηρετήσουν υπάκουα τον υπάρχον σάπιο και βρωμερό σύστημα καταπίεσης.

    ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

    ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

    Πονηρές αλεπούδες των βορείων

    ΑπάντησηΔιαγραφή