Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΝΕΟΠΟΣΑΔΙΣΤΕΣ: ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ


Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την έκρηξη στεμματικού υλικού στον Ήλιο (από καθεστωτικό: http://www.zougla.gr/kosmos/article/entiposiaki-ekriksi-ston-ilio). 

Χθες το βράδυ, μια φούχτα αποφασισμένων νεοποσαδιστών της πράξης, πήραμε τη λύσσα παραμάσχαλα και κατευθυνθήκαμε με αστρπιαία ταχύτητα στον πλανήτη Ήλιο, με σκοπό να επεκτείνουμε το ακόμα πιο νέο διαπλανητικό αντάρτικο. Ο σκοπός μας ήταν διπλός. Από τη μια να σαμποτάρουμε την ομαλή λειτουργία της συμπαντικής αρμονίας και να φέρουμε το χάος, εκτρέποντας την πορεία του Ήλιου γύρω από τη Γη (Κομάντο Ζακ λε Μπονόμ). Από την άλλη θελήσαμε να σαμποτάρουμε το γήινο τεχνολογικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα, γνωρίζοντας πως τα στοιχεία του ηλιακού στεμματικού υλικού (άζωτο, πρωτόνια, νετρόνια, νετσαγιεφόνια κλπ) που απελευθερώνονται προκαλούν προβλήματα σε δορυφορικά δίκτυα τηλεπικοινωνιών και σταθμούς ενέργειας ανά τον κόσμο. 

Απέναντι στον ρεφορμισμό του Παλιού Ποσαδισμού, ο Νέος Ποσαδισμός της πράξης πρεσβεύει τη διαρκή εξέγερση ενάντια στη διαγαλαξιακή ομαλότητα και τους εθελόδουλούς πλανήτες, που διαγράφουν τις μίζερες σταθερές τροχιές τους, προσκυνώντας τους καταπιεστικούς φυσικούς νόμους. Η μόνη βαρύτητα που δεχόμαστε είναι η βαρύτητα των πράξεών μας, που θα γεμίσει με αστρική σκόνη και κονιορτό το αποστειρωμένα καθαρό σύμπαν.

ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ (ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ)

Σέχτα Νεοποσαδιστών (Διαγαλαξιακό Επαναστατικό Μέτωπο- Άτυπη Κβαντοκομμουνιστική Διεθνής) 

4 σχόλια:

  1. ο νεοποσαδισμός είναι γεγονός:
    αυθεντική τρολιά: https://interarma.info/el/2014/05/29/autokollhto-gia-th-spf/

    για την έλευση του κοσμικού χάους!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως Εξεγερμενος Πυρηνας Αριανων FAI/IRF στελνουμε την αλληλεγγυη μας στις εξεγερμενες μειοψηφιες στη Γη οι οποιες επελεξαν την παρανομια απο την γεματη ανεσεις ζωη στην σαπια κοινωνια τους.Μεσω του ατυπου δικτυου της FAI/IRF μαθαμε για την επιθεση και θελουμε να σας εκφρασουμε πως μας δωσατε μεγαλη χαρα διοτι ετσι δυναμωνεται νεο διαγαλαξιακο ανταρτικο το οποιο μιλαει για το εδω και το τωρα και δεν κανει παραχωρησεις σε κοινωνιες πολιτισμους και κρατη οπως οι γραφιοκρατες αναρχικοι.Καλουμε σε διαγαλαξιακο σχεδιο για την καταστροφη του υπαρχοντος και δημιουργια του ομορφου τιποτα ως μια δημιουργικη υπαρξη του ατομου και του ΕΓΩ.Θελουμε επισης να δηλωσουμε πως οι ρεφορμιστικες πρακτικες των παλαιοποσαδιστων δεν ειναι καθολου αρεστες στις ταξεις μας και δηλωνουμε πως θα στρεψουμε συντομα τα οπλα και προς αυτους.Η κοινωνια δεν ειναι ετοιμη για κατι τετοιο αλλα εμεις ως αναρχικοι εγωιστες αποβαλουμε απο πανω μας καθε ηθικο φραγμο στο εδω και στο τωρα και προχωραμε για να κανουμε τις καταστρεπτικες σκεψεις μας πραξεις.
    Ουτε βημα πισω.
    Για διαγαλλαξιακη Νεα Αναρχια
    Αριανες Εξεγερμενες Μειοψηφιες FAI/IRF
    Eξεγερμενος πυρηνας Αριανων FAI/IRF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμπρος για την 5η Διαγαλαξιακή Διεθνή για τις Σοσιαλιστικές Δια-γαλακτιακές Πολιτείες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή