Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Για την Αδυσώπητη Αναρχία

15 σχόλια:

  1. τι συμβαίνει όταν μαθαίνει την αλήθεια για τα σεξουαλικά γούστα που κρύβεις μια ζωή, όλο σου το καλλιτεχνικό κοινό. δηλαδή η μαμά σου, ο σιφού σου κλπ κλπ;

    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΣΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω ποιός ή ποιά είσαι (υποθέτω με χαμηλή πιθανότητα λάθους ότι είσαι ο πρώην κουμπάρος) αλλά σίγουρα έχεις άγνοια. Γιατί αν ρωτήσεις τη μαμά μου, το σιφού μου, τις πρώην μου, τους πρώην μου και όποιον άλλον θέλεις, θα μάθεις ότι ποτέ δεν έκρυψα τα σεξουαλικά μου γούστα (ετεροφυλοφιλία, σαδομαζοχισμός, φετιχισμός, λεσβιακό σεξ, cross-dressing, ομαδικός έρωτας, αυνανισμός, πορνογραφία, fist-fucking, αιμομιξία, κτηνοβασία κ.α.). Κάποια τα έχω ασκήσει με επιτυχία. Πολλά τα έχω προτείνει σε διάφορους και διάφορες (συμπεριλαμβανομένης κάποτε της μάνας μου υπό την επήρεια lsd) αλλά συνήθως κωλώνουν. Αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Κάποια στιγμή βαρέθηκα.

    Αυτό με το "καλλιτεχνικό κοινό" δεν το κατάλαβα. Ειλικρινά. Μήπως κρίνεις με βάση το δικό σου αρρωστημένο ψυχισμό?

    Μα με ποιον νομίζετε ότι έχετε να κάνετε επιτέλους?

    Προς inter aoplos: αν έχεις και άλλα βιντεάκια ανέβασε σε παρακαλώ. Μήπως έχεις αυτό με την αποτυχημένη απόπειρα εμπρησμού και πλύσης του εγκεφάλου ανύποπτου (λόγω καλής προαίρεσης) τεντυμπόη από ηλικιωμένο νησιώτη δημόσιο υπάλληλο που φορά δύο μάσκες πριν από την πραγματική μουτσούνα του, έχει σελίδα στο facebook με φωτογραφία ο μαλάκας και συνεργάζεται με την αστυνομία και με συγκεκριμένη ιστοσελίδα ερωτικών γνωριμιών?

    Μετά τιμής, με κωλαράκι που συσπάται σε γλυκιά αναμονή για νέες περιπέτειες αλλά δεν θα σου κάτσει ποτέ για να σου τη σπάσει βρωμόπουστα πράκτορα της υφανέτ (και ενώ αλείφομαι με baby-oil και χαϊδεύω τα βυζάκια μου)

    Μαλακλύβας ο Πρεσβύτερος, παιδί για όλες τις δουλειές της Ε.Ο. Γαλαξιακός Επαναστατικός Στρατός

    ΥΓ: Πραγματικός κουμπάρος ήταν και πάντα θα είναι ο που έσπασε το πόδι του στα κατσάβραχά σας, σε έναν γάμο που δεν θα γίνει ποτέ λόγω ψυχικής αναπηρίας όλων των εμπλεκομένων μερών. Θέλετε κάτι άλλο ή μπορώ να πάρω τη σιέστα μου?

    Άντε, indymedia το κάναμε εδώ μέσα. Και νόμιζα ότι ήταν σοβαρό site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανάληψη ευθύνης

    «Η στρατηγική λέει να μισείς τον εχθρό σου, αλλά η τακτική λέει να τον παίρνεις στα σοβαρά…» τιμονιέρης Μαο
    «Η διαλεκτική της ιστορίας είναι τέτοια, που η θεωρητική νίκη του χαοτικού σοσιαλισμού υποχρεώνει τους εχθρούς να φορούν το μανδύα των χαοτικών-μπολσεβίκων» Ζακ Λε Μπονόμ


    Εμείς, το κομμάντο Κομισάριοι του Μηδενός, σάρκα από τη σάρκα του τιμημένου και αδυσώπητου ΜΧ ΚΚΕ που αντιμάχεται τον εξαρχειώτικο ρεβιζιονισμό-νεοχρουτσωφισμό (εκφρασμένο κυρίως μέσω του ΚΚΕ μχ), αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την φλογισμένη επίθεση σε κρυφό χώρο συνάντησης οπορτουνιστών-αρνητών της ζακλεμπονομικής πρακτικής θεωρίας, μίσθαρνα όργανα του διεθνούς ιμπεριαλισμού και υψηλόβαθμα στελέχη του ΚΚΕ μχ.
    Αφού ξετρυπώσαμε την σφηκοφωλιά των μαντρόσκυλων της αντεπανάστασης, κοιταχτήκαμε βαθιά στα μάτια, η φλόγα της οργής μέσα τους μιλούσε τη μια και μοναδική γλώσσα, αυτήν της επίθεσης. Δεν χρειαζόταν καν να υποβάλλουμε πρωτοκολλημένη αίτηση για επίθεση στην προσωρινή πολιτική γραμματεία του Κόμματος: όλα είχαν ήδη δρομολογηθεί από την αυταξία του πυρός… Προχωρήσαμε σιωπηλά μέσα στη νύχτα, συνωμότες-αδέρφια από την κοινή μήτρα που μας έδωσε ζωή και νόημα, τη μήτρα της αντιρεβιζιονιστικής λύσσας και εξαπολύσαμε το σκοτεινό μπολσεβίκικο μίσος μας στους υποτελείς των σύγχρονων μητροπόλεων. Ένα φλογερό μήνυμα για το τι πρόκειται να επακολουθήσει προς όλους αυτούς που θα θελήσουν να συνεχίσουν την αντιμηδενιστική νεοχρουτσωφική παλινόρθωση στους δρόμους των εξαρχείων.
    Χαοτικός σοσιαλισμός ή τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. axax tsantistike tsantistike.
    polu chaotiko punk leme to moro..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλέ τι σαι συ; αγοράκι ή κοριτσάκι;
    τα υπονοούμενα που ακολούθησαν από τους θαμώνες μετά την δυναμική υποχώρηση, ήταν όλα τα λεφτά του μπαμπάκα.
    και μετά μου λες γιατί τους μιλάς κι αφήνεις και πόρτες μισάνοιχτες.. δυο προσκλήσεις σε παραλία μου κανόνισες στα καπάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. α ναι, και πού σαι, κομμάντο κομισάριε του μηδενός, ξέρω γιατί δε μιλάς.
    γίνεσαι πολύ γλυκούλης όταν μιλάς και χαλάει το εφέ της ζακλεμπονομιικης απόμακρης κι εκμηδενιστικής αγριοσοβαροφάνειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελικά ήταν καλό το ξεφτυλίκι. έμαθε η μάνα του από πού έκλεψε το δώρο που της έκανε, τα πινέλα μου δηλαδή.

    ρε τον σκατοκλέφτη αστέγων.. και χώνεται κι ο τρελός πουτσόσφηνα. και ο κομμάντο τσιράκι πισωκολλητό. κρίμα τα ταττού ρε κομάντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αγόρια, ιδού και το μήνυμα του στρατόκαυλου μετά το άουτινγκ στη μαμά και τον σιφού του... τι σκατίφλωρος.. μαζί το γράψατε;
    ψεύτης, κλέφτης, υποκριτής και τσιράκι τραινάκι με ομοίους

    @@@@
    30 June 14:56
    λοιπον.πες μου τη μερα που θες να ρθεις στο σπιτι να παρεις οτι εχεις κανει δωρο(τα πινελα δηλαδη),ομως τα μισα αφου μου τακανες δωρο, και που λογω της αμνησιας δε το θυμασαι,τα χα κανει δωρο κιεγω στη μανα μου,αλλα μπορεις να παρεις τα αλλα μισα και να σου αγορασω τα αλλα,οσο για τις μπογιες θα σου δωσω αυτες που εχω,τα βιβλια θα τα ξαναψαξεις για αλλη μια φορα,αφου ταχεις ξαναψαξει και ολο θυμασαι οτι εχεις κιαλλα ,λοιπον πες μερα.και να ξερεις οτι η υπομονη μου τελειωνει και οτι θα τη πληρωσεις για πολλα κακα πουχω παθει στη ζωη μου αν συνεχισεις ετσι.περιμενω ναμου πεις μερα και ωρα για να τελειωνει αυτο το παραληρημα.εγω ποτε δε σε προσβαλλα,κιεσυ βρισκεσαι σε ενα παραληρημα μονο και μονο επειδη εσυ δεν εισαι καλα με τον εαυτο σου,και ξεσπας στους αλλους.τοσο απλα ,και ειναι λυπηρο γιατι θα μπορουσες ναχεις και φιλους.τωρα ομως με τις προσβολλες και την εισχωρηση στα προσωπικα και οικογενειακα των αλλων το μονο που καταφερνεις ειναι να εξοργιζεις ανθρωπους που δεν σουχουν κανει απολυτως τιποτα,και να οριστικοποιεις το μοναχικο δρομο χωρις επιστροφη.λεγε μερα και ωρα.
    Tuesday 21:54
    θα τα πουμε απο κοντα....
    @@@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λες δε σε θέλω, σου λέει "οοοόχι καριολάκι, με θες". λες να, θέλω εκείνον. σου λένε "όχι καργιολάκι, ανήκεις στον άλλον". λες ρε αγαμηθείτε, να θέλω και τον παράλλονα, σου ξαναλένε "όοοοχι είπαμε καργιολάκι, όχι. ανήκεις αλλού".

    τι σκατόψυχοι κακογαμήκουλες που είστε όμως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. o επόμενος έρωτας που θα στείλετε, κανονίστε να πουλήσει κανονικά προστατευτικότητα. εκεί θα την πατήσω στάνταρ και θα με αποτελειώσετε, τον εχθρό.. μη και ξυπνήσουνε τα γκομενάκια και απαιτούνε να μη βιάζονται, βουλώστε στόματα παίδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ!

    Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας όσο δεν πάει.

    Τελικά το αρχικό σχόλιο ήταν της παλαβής και απευθυνόταν αλλού και την πλήρωσε τζάμπα ο κακομοίρης ο ψευδής κουμπάρος? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Καλά να πάθει!

    Λοιπόν, τί θα γίνει, θα κανονίσουμε τελικά εκείνο το τουρνουά πάλης γυμνών γυναικών στη λάσπη στο Στρέφη να γουστάρουμε? (τα έσοδα από τα στοιχήματα θα πάνε για τους πολιτικούς κρατούμενους, μουσική υπόκρουση psychobilly και swamp rock κτλ). Κουβέντα για τη διοργάνωση αύριο 6 το απόγευμα στο Γκίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εγώ ψήνομαι για ένα τουρνουά παλαβωμένης γυμνής πάλης με ατάκες λάσπης του μπαμπάκα με τα κρυμμένα ταττού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και δε τα χουμε μπλέξει και τόσο τα μπούτια μας. είναι απλό. ο τρελός που το παίζει κακομοίρης αλλά βιάζει το μαλακισμένο και δε λέει τις παπαρίτσες του πριν. πριν το παίζει καθηγητής πανεπιστημίου να πούμε και μάλιστα σε ηλικία γάμου και με προίκα. ο τρελός έμαθε για το άουτινγκ στη μαμά του κωλοστρατόκαβλου και πανικόβλητος σπέρνει τρέλες για να ξεφύγουμε από το θέμα, να επιστρέψουμε σε κατι παλιούς εφιάλτες, κάτι παλιόφιλους γκαραζιέρηδες από την εφηβεία κλπ κλπ.
    αλλά δε του περνάει. μπα.

    θυμάσαι εκείνο το ποιηματάκι που σου αφιέρωσα πριν τρία χρόνια μήτσο;
    πολιτιστική ανάπτυξη στα καμμένα βούρλα λεγότανε
    αυτό δε το χω μέσα στη συλλογή, επανορθώνω

    γιατί σκούζεις και φωνάζεις
    και τα νεύρα μου ταράζεις
    κει σαν ήμουνα απίκο
    μου κανες τα πόδια τσίγκο
    και με φίμωτρο στο στόμα
    και ταμπέλα φωτεινή
    να κραυγάζει πέρα ως πέρα
    κάντε πέρα! και ααέρααα
    τι θες τώρα για να ξέρω;
    ξυλοφόρτωμα ή free έρω;
    θα με βγάλεις και καριόλα
    γαμημένη παλιοψώλα!
    είδες νεύρα; τι να κάνω;
    με εσένα θα πεθάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ντάξει δε το κρύβω. απ' όλους τους βλαμμένους που μου την έπεσαν εκεί μέσα κι εκεί έξω συνδυαστικά, ο συνονώματος είναι ο πιο αβίαστα εμπνευσμένος δημιουργός καύλα φαντασιώσεων. αλλά ρε γαμώτο, η δειλία είναι ντεκαβλέ. και τα συνομωτικά. πόσο μάλιστα όταν δεν έχουμε τεστάρει το προιόν που μας πλασάρεται από τα μήντια.

    ευτυχώς βρήκα καλό ψυχολόγο και εύχομαι να αρχίσω να γουστάρω και αληθινούς άντρες, όχι συριζοτσόκαρα που στέλνουνε κάγκουρες να βάλουνε κανα χεράκι άμα κι όταν τους παίρνει. γιατί ο πούστης που μου κανε το κεφάλι καζάνι κάθε μέρα, ευκαιρία γύρευε το μαλακισμένο. μέχρι και μπροστά στην άλλη που τανε ερωτευμένος και καλά, μου την έπεσε. κι η άλλη μετά γκρίνιαζε ότι "πρόσεχέ τονα, είδες που σου πε να ρθει σπίτι σου;". και το πε ο πούστης. σε κείνο το πρώτο φεστιβαλάκι το πε. με είδε μόνη και χαρούμενη και ευάλωτη νόμιζε ο γελοίος ο κάγκουρας.

    α και δεν ξέρω γιατί ο μπαμπάκας ο συριζαίος εδώ πέρα τρόλαρε ότι με γουστάρει κάτι χρόνια. νόμιζε ότι τρώω σκάλωμα με όποιον να ναι; μόνο με βιαστές έχω σκαλώσει ως τώρα αγοράκι. εσένα άνετα σε πήδαγα και δε σου ξαναμίλαγα μετά. άνετα σε πήδαγα και σου μίλαγα κι όλας μετά. τι να πεις;..

    για να ωριμάσει κανείς σεξουαλικά, δεν έχει παρά να κάνει σεξ.
    αυτό είναι το ηθικό δίδαγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μα τι μωρό είναι αυτό όμως!!
    λοιπόν, για κείνη τη γυμνή πάλη που λέγαμε, να ανανεώσω την λάσπη που κυκλοφορεί για το κλαμπ, να προετοιμάζομαι ψυχολογικά;
    για πότε το κλείνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή