Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμό κάδου στη Στουρνάρη- Τρέμει το κράτος, στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού ο Κικίλιας, ανησυχία στο state department

Γεύσου την ακατάπαυστη λύσσα μας καριόλη κάδε!

Για την αδυσώπητη αναρχία και τον αχαλίνωτο μηδενισμό!

Τη νύχτα της 15ης του Ιουλίου αφού διασχίσαμε τις ερήμους του Αρνητικού, αμολύσαμε την κολοσσιαία λύσσα μας στους δρόμους της μητρόπολης εκτελώντας μια παραδειγματική και άρτια οργανωμένη ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, καίγοντας έναν κάδο στην είσοδο του Πολυτεχνείου. Ήταν μια δυναμική αντάρτικη επίθεση στα σκουπίδια της εθελόδουλης κοινωνίας. Αναμφίβολα, ήταν μια επίθεση στην καρδιά του κράτους, όχι αστεία. Με την υποδειγματική οργανωτική μας πληρότητα και τη χάραξη στρατηγικής που θα ζήλευαν ακόμα κι ο Sun Ju κι ο Κλαούζεβιτς, πληγώσαμε σχεδόν θανάσιμα το Ψυχρό Τέρας...

Δε θα αφήσουμε κάδο για κάδο, σκουπίδι για σκουπίδι, θα διαχύσουμε την κοινωνία στη μάπα! Θα θαυμάζουμε χάσκωντας τις ορμητικές φλόγες της αέναης εξέγερσης να γλύφουν τους ουρανούς της ανταρσίας, μέχρι όλοι οι κοινωνικοί σκουπιδότοποι να γίνουν παρανάλωμα του ιερού πυρός. Η αγριότητά μας θα λυσσομανά φουρτουνιασμένη καθώς θα φεύγουμε από το καράβι της ρεφορμιστικής αναρχίας για να αποβιβαστούμε στη βάρκα της διονυσιακής παράκρουσης. Δε θα μείνει κάδος όρθιος στο άγριο διάβα μας!

Κομάντο Τα Παιδία της Στουρνάρη (τα στουρνάρια)

8 σχόλια:

  1. Σύντρολλοι περιμένω antispe ανάληψη ευθύνης για την απελευθέρωση κροκοδείλου στο Ρέθυμνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απελευθερώθηκε κορκοληΔΕΙΛΟΣ απ' τη ντουλάπα του (αυτό θα ταίριαζε στο Μήτσο που μας το παίζει ενίοτε και παιδέρας και cross dresser. εγώ πάντως με φουστίτσα δεν τον είδα ποτέ και πολύ θα τον χαιρόμουνα. αγόρια δε ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά σας πεφτεi σε κείνο το σχόλιο παρακάτω που περιγραφεi τις σεξουαλικές του ανωμαλίες. ζηλεύει ο πούστης ο μπινές).

    υ.γ. τι ωραίο το ξανθό το μούσι, τι όμορφος αχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αα είχαμε εξελίξεις, μόλις μπήκα ίντερνετ. οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα τί με ανακατεύεις? Τράβα γράψε καμιά αγανακτισμένη επιστολή στο Cosmopolitan ή στο forum του συλλόγου ψυχοπαθών και παράτα μας. Μήτσος. Και δεν έγραψα εγώ την ανάληψη ευθύνης για τον κάδο. Εκτός από θεότρελη είσαι και ηλίθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 'H μήπως σε πείραξε που χάσατε το καμάρι σας, το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο από τη Βοστόνη, και είπες να ξεσπάσεις πάνω μου? Σκατά στον τάφο του βουτυρομπεμπέ Τζον Κέννεντυ και πούτσες γαϊδάρων σε όλες τις τρύπες της Τζάκι. Ο Τίμοθι Μακ Βέι έδειξε το δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εμμ όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρων οι κότες.

    πάρε να 'χεις
    http://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/kennedy.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο αποτυχημένοι και αργόσχολοι μπορεί να είστε; Όχι ότι με εκφράζει η μηδενίστική τάση αλλά get a life κωλόζωα και ασχοληθείτε με τα χάλια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πόσο αποτυχημένοι και αργόσχολοι μπορεί να είστε αυτοί που διαβάζετε τρολιές και μετά μπαίνετε στον κόπο να γράφετε κραξιματικά σχόλια; Εμείς έχουμε ζωή. Μας περισσεύει και λίγη για εσένα αργόσχολε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή