Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Καλή η ατομική δράση, αλλά στο μαζικό λαϊκό κίνημα βγάζεις γκόμενα/γκόμενο (αντισεξιστικό, ε;)


9 σχόλια:

  1. το σεξ κι η απεργία θέλουν διάρκεια και καλό κόσμο, όχι ό,τι κι ό,τι. αλλιώς είναι μαλακία σε κοινή θέα, ανωμαλία δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενάντια στο εθελόδουλο κοινωνιστικό σεξ
    ΖΗΤΩ Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι οπορτουνιστές του ΜΧ ΚΚΕ που στηρίζουν τον τυχοδιωχτικό αυνανισμό της πράξης να πάρουν θέση τώρα!
    Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑ Ή ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΚΚΕ (μ-χ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΚΚΕ (μ-χ) εκφράζει την πλέρια αλληλεγγύη στον διωκόμενο σύντρολλο από το ΚΚ Κίνας: http://www.zougla.gr/kosmos/article/kina-to-xouftoma-tou-stixise-ti-8esi-sto-k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΚΚΕ(μχ) ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΟΝΤΑΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΜΧ ΚΚΕ (ΜΧ ΚΝΕ).

      Διαγραφή
  5. "Αν η Επανάσταση δεν δίνει κώλο, εμένα να μην με υπολογίζετε." (Ζακ Εμπέρ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΜΧ ΚΚΕ καταγγέλλει τις καταγέλαστες ανώνυμες επικλήσεις και διαδικτυακά σχόλια διαφόρων καλοθελητών, νεροκουβαλητών στο μύλο του διεθνούς αυνανο-ιμπεριαλισμού. Το ΜΧ ΚΚΕ δεν ξεπέφτει σε μανιχαϊστικά δίπολα ανάμεσα σε (εθελόδουλες, περιοριστικές και συμβατικές) κοινωνιστικές ερωτικές συνευρέσεις και απελευθερωτικούς αυνανισμούς της πράξης. Η σύνθεση διαφόρων ατομικών και κοινωνικών πραχτικών δείχνει το δρόμο. Γι αυτό, προσπαθώντας να διατηρήσει το σεβασμό, την τιμή και την αλληλεγγύη ανάμεσα στις διαφορετικές επαναστατικές στρατηγικές και οπτικές του λαϊκού-μηδενιστικού κινήματος (επαναστατικός συνθετισμός) -μέσα στον ευρύτερο σχεδιασμό δημιουργίας ενός ακηδεμόνευτου μπολσεβίβκικου-μηδενιστικού μετώπου- πραγματώνει στο εδώ και το τώρα την γνωστή προτροπή του Λενιν (στο σίκουελ του "Τί να κάνουμε", στο ακυκλοφόρητο στην ελλάδα -και υπό έκδοση από τις εκδόσεις του ΜΧ ΚΚΕ "λυκόφως του σοσιαλισμού" το περίφημο "Πως να το κάνουμε"): Αυνανιστείτε, αυνανιστείτε, αυνανιστείτε! Το ΜΧ ΚΚΕ σπάζοντας τα ψευτοδιλλήματα προτρέπει τους επαναστάτες να αυνανίζονται, αλλά όχι κρυφά, όχι ως μια ιδιωτική πράξη ικανοποίησης του Απόλυτου Ερωτικού Εγώ - πράξη που παραπέμπει σε μια κατεξοχήν αστική διαστροφή- αλλά ανοιχτά, δημόσια, μαζικά, συλλογικά. Στους χώρους δουλειάς, στα σχολειά, στα πανεπιστήμια, στα χωράφια. Με συμβολικές επιθέσεις λυσσασμένων αυνανιστών σε κτίρια καπιταλιστικούς στόχους, αλλά και σε κτίρια όπου στεγάζεται το πολιτικό προσωπικό του καθεστώτος. Κανείς και τίποτα δεν πρέπει να μείνει απιτσίλιστος από την (αυτοερωτική) λύσσα του λαϊκού κινήματος. (ο σοδομισμός είναι επιτρεπτός ως διαχωρισμένη επαναστατική πρακτική μόνο στο βαθμό που αφορά προδότες του επαναστατικού κινήματος, ειδικά τους αντεπαναστάτες επαγγελματίες ανέραστους του ΚΚΕ μχ). Επίσης στις μαζικές παρεμβάσεις, είτε αντιπληροφόρησης είτε άμεσης δράσης και στο βαθμό που οι ιστορικές συγκυρίες το επιτρέπουν, μαζί με την υποκειμενική βούληση του/της διπλανής μας, δίνουμε ένα χεράκι ανακούφισης στον/στην συντροφο/ συντρόφισα που αγκομαχά και ιδρώνει δίπλα μας.
    Το ΜΧ ΚΚΕ με σφιγμένη τη γροθιά του θα στέκεται πάντα δίπλα στον αυνανιζόμενο λαό στην πάλη του για την αποτίναξη του διεθνούς ιμπεριαλισμού, των λακέδων και των ψευτοδιλλημάτων τους.
    εκ της προσωρινής (και ουδεμίας μονιμότερης) πολιτικής γραμματείας του ΜΧ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καυλώνεις καυλώνεις
    αγκομαχάς κι ιδρώνεις


    από
    παπαγαλάκι μουχού κουκουέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ (μ-χ)

    Το ΜΧ ΚΚΕ θα μας κλάσει μια μάντρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή