Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Σχέδιο μπεκάτσα πράξη τρίτη: απελευθέρωση Λαγού από κλουβί


Μέσα στο ερεβώδες χάος της μπαρουτοκαπνισμένης μας ψυχής, ίσως το μόνο ικανό να κοιτάξει τον Ήλιο της Άρνησης στη διονυσιακή παράκρουσή του δίχως ταξικά γυαλιά ηλίου, κούρνιασε μια ιδέα: να απελευθερώσουμε όλα τα ζώα από τα κλουβιά του Κορυδαλλού. Κάπως έτσι στραφήκαμε στην πτέρυγα του Κορυδαλλού στην οποία είναι κλεισμένοι μερικοί μπαμουίνοι κι ένας λαγός. Αποφασίσαμε να απελευθερώσουμε μόνο το λαγό, γιατί είναι πιο γλυκούλικο ζωάκι και ως γνωστόν μόνο γλυκούλικα ζωάκια απελευθερώνουμε, γιατί κι εμείς πάρα το επιτηδευμένο και προσποιητό άγριο ύφος μας είμαστε κατα βάθος τρυφεροί σαν την καρδιά ενός μαρουλιού και θέλουμε αγκαλίτσες του Αρνητικού. 

 


Ειδικά εκπαιδευμένα κομάντο της οργάνωσής μας οπλισμένα με ειδικές συσκευές που μετατρέπουν το συνεχές ρεύμα σε εναλλασσόμενο ή σε εναλλασσόμενους παλμούς και προκαλούν μηχανικές ταλαντώσεις (δηλαδή μηχανικούς φαλλούς), αλλά πάνω απ' όλα με τη λύσσα στα σωθικά κι εκείνη τη σπίθα και τσαχπινιά στα μάτια που είναι τόσο όμορφα όταν πολεμάς, γίναμε ένα με τη νύχτα, εισπνεύσαμε το σκοτάδι, ουρλιάξαμε στο λυκόφως και αναρριχηθήκαμε στους μαντρότοιχους των φυλακών του Κορυδαλλού.

Αφού ακινητοποιήσαμε τους φύλακες του ζωολογικού κήπου, ανοίξαμε με φουρκέτα το κλουβί του λαγού και τον ξαμολύσαμε να βρει την πρόστυχη ναζιστούλα του για να κάνουνε ναζάκια. Αφού επιτελέσαμε τον σκοπό μας γίναμε λαγοί και επιστρέψαμε στα video games που ακονίζουν την απαράμιλλη ευφυία μας και τροφοδοτούν τις αφίσσες μας με μια αισθητική που θα ζήλευε και ο Όμηρος Ευστρατιάδης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ- ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΠΟΝΔΥΛΩΝ

ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΙ


2 σχόλια:

  1. σύντρολλε τα συγχαρίκια μας για την παρατηριτικότητα. Απλώς ένα τεχνικό λάθος μας εξανάγκασε να κατεβάσουμε την ανάρτηση και να την ξαναβάλουμε εκ νέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή