Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Το ΚΚΕ (μ-χ) ξεσκεπάζει τον υπουλο προδοτικό ρόλο των τροτσκιστών στα Εξάρχεια


To Κομμουνιστικό Κόμμα Εξαρχείων (μπολσεβικικό-χαοτικό) επιτέλους παρουσιάζει ατράνταχτες και αδιαμφισβήτητες αποδείξεις για την ύπουλη τροτσκιστική συνωμοσία και το πισώπλατο χτύπημα που δέχθηκε η μεγάλη σοβιετική πατρίδα όλων των εργατών. Όπως τότε τα πουλητάρια προσπάθησαν να παραδώσουν την ΕΣΣΔ σιδηροδέσμια στην ναζιστική Γερμανία, έτσι και σήμερα τα ύπουλα τροτσκιστικά σκουλήκια προσπαθούν να παραδώσουν τη μεγάλη πατρίδα του παγκόσμιου τρολλεταριάτου, τα Εξάρχεια, στο νεοναζιστικό άξονα Ρωσίας- Κίνας- Λιχτενστάιν.

 

Το φωτογραφικό ντοκουμέντο που παρουσιάζουμε είναι αποκαλυπτικό. Μη σας ξεγελά η εκθαμβωτική ομορφιά του Γιάννη Φελέκη, μη σας αποπροσανατολίζει το αστραποβόλο βλέμμα του και το ιλαρό φως που εκπέμπει η αύρα του.  Στη φωτογραφία που απέσπασαν ειδικά κομάντο της νέας GPU Εξαρχείων από τα μυστικά αρχεία στα δύσβατα υπόγεια του Δημαρχείου Εξαρχείων (Κ* Βοξ), βλέπουμε τον Γιάννη Φελέκη με το γνωστό γερμανικό τρίκυκλο, που του δώρισαν οι κατακτητές κατά τη διάρκεια της κατοχής, για να τιμήσουν τον ύπουλο προδοτικό του ρόλο.

 

 Ξεσκεπάζουμε τη διεθνή τροτσκιστική συνωμοσία! Έτσι όπως ο ένδοξος ηγέτης Ιωσήφ Στάλιν ξερίζωσε το ζιζάνιο και κάρφωσε την τιμημένη στην καρδιά του κτήνους, το Ράιχσταγκ, έτσι και σήμερα ο πολύλατρεμένος μας ηγέτης Ντζουγκασβίλι Β΄ ο Ανοικτίρμων, δεσμεύεται να κατατροπώσει δίχως έλεος τον εχθρό, να υψώσει το τιμημένο σφυροδρέπανο στο ρεβιζιονιστικό Δημαρχείο Εξαρχείων (Κ* Βοξ) και να χτίσει τη Λαϊκή Δημοκρατία των Εξαρχείων.

Ο αναρχοσταλινισμός είναι η νιότη του κόσμου!

 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΟ-ΖΗΝΟΒΙΕΦΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (ΕΕΚ) ΣΑΒΒΑ ΜΙΧΑΗΛ- ΣΑΜΠΕΤΑΪ ΜΠΕΝΑΚΗ ΜΑΤΣΑ!

ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΡΑΜΟΝ ΜΕΡΚΑΝΤΕΡ

 

Εδώ οι συνεργάτες του Φελέκη, με το καμουφλαρισμένο τρίκυκλο, κατευθύνονται προς το Δημαρχείο Εξαρχείων (Κ*Βοξ)

 

2 σχόλια:

  1. είμαστε ανΙστόρητοι εδώ πέρα, βάλτε κανα λινκ, καμιά επεξηγηματική παράγραφο..
    στο σοσιαλισμό δεν υπάρχει εξειδίκευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για φελέκη: http://www.vice.com/gr/read/exarcheia-felekis-istoria
    και για τρότσκι: http://leninreloaded.blogspot.gr/2012/10/grover-furr.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή