Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Αυθεντική τρολιά από Interarma. Αναμένεται ανάληψη ευθύνης και για την κατάρριψη του αεροπλάνου της Malaysia Airlines στην Ουκρανία (τρέχα γύρευε ποιοι κλαίνε τ' αμαξάκια τους...)


Μηδενιστική Σέχτα του Ελεύθερου Θανάτου: Εκκίνηση της δράσης και ανάληψη ευθύνης για εμπρησμούς:
“Σας διδάσκω τον Υπεράνθρωπο! Αυτός είναι τούτη η θάλασσα, μέσα του μπορεί να βουλιάξει η μεγάλη σας περιφρόνηση.”
Η Μηδενιστική Σέχτα του Ελεύθερου Θανάτου βασίζεται στα ακριβή σημεία ενός εγχειρήματος και πειράματος:
1° – Στην επίθεση στην κοινωνία και τις αξίες της, όπως η ηθική, τα ήθη, η ισότητα, η νομιμότητα,η δημοκρατία, ο νόμος κλπ.
2° – Στην άρνηση όλων των νομικών και δικαστικών διαδικασιών.
3° – Η Μηδενιστική Σέχτα του Ελεύθερου Θανάτου είναι μοναδική και αρνείται κάθε είδους ομοσπονδιοποίηση ή σύνδεση με άλλες ομάδες, ακόμα και αν αυτές νιώθουν “συγγένεια” με το εγχείρημα.
4° – Η Μηδενιστική Σέχτα του Ελεύθερου Θανάτου δεν κάνει χρήση “προειδοποιητικών μηνυμάτων” και “τηλεφωνημάτων”, αλλά κάθε Επίθεση που γίνεται επιτυχημένα ή κάθε τέτοια προσπάθεια, θα γίνεται μέσω συγκεκριμένων κρυπτογραφημένων κωδίκων, ώστε να αποφευχθεί η “σύγχυση” και να μη χρησιμοποιούνται για ιδίους “σκοπούς” από το νομιμόφρονο, ηθικό κοινωνικό σώμα και οποιονδήποτε άλλον.
5° – Είναι αντίθετη στην “ετερογεννή” και γενικευμένη αλληλεγγύη, καθώς αυτή μπορεί να επηρεάσει τον συγκεκριμένο χαρακτήρα του εγχειρήματος.
6° – Η Μηδενιστική Σέχτα του Ελεύθερου Θανάτου θα αναλαμβάνει την ευθύνη των ενεργειών της σε περιπτώσεις όπως αυτήν που κάποιος που δεν είναι μέλος της ένωσής μας συνδέεται έμμεσα με το εγχείρημα, όπως σε περιπτώσεις φυλακισμένων.
Ο κύβος ερρίφθη…


Υ.Γ. Ξεκινώντας το πείραμα, κάναμε διάφορες εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον οχημάτων στη μητροπολιτική ζούγκλα που ονομάζεται “Ρώμη”.

4 σχόλια:

  1. σύμφωνα με τον Αϊνστάιν, το σύμπαν δεν είναι απέραντο αλλά η ανθρώπινη βλακεία είναι. το σύμπαν μπορεί να μελετηθεί και να εξηγηθεί, αλλά μπροστά στην απεραντοσύνη της ανθρώπινης ηλιθιότητας, ακόμα κι οι ιδιοφυίες σηκώνουν τα χέρια ψηλά και παραιτούνται.
    σε αυτές τις ακατανόητα δύσκολες συνθήκες, ευτυχώς υπάρχουνε τα τρολς, τα οποία μπορεί να μη διακρίνονται για την ευφυία τους, αλλά μας διδάσκουν ότι η ηλιθιότητα, μόνο με ηλιθιότητα παλεύεται.
    το αν νικιέται απ' όσο έχει δείξει η Ιστορία, ούτε με πυρηνικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαρέσει όμως που το κλείνουν με τα λόγια ενός ηγεμόνα.
    ο Ιούλιος, μέγας ατομικιστής.
    είχε και διπλή κωλοτρυπίδα...
    ορίστε τη γράφει το γουίκι:
    "Αν και αριστοκρατικής καταγωγής, τάχθηκε με το μέρος της φιλολαϊκής παράταξης στη διαμάχη της με τη συγκλητική, κατέκτησε τη Γαλατία, ολοκλήρωσε την κατάκτηση της Ιβηρικής χερσονήσου, εισέβαλε στη Βρετανία και ανέκοψε τις γερμανικές εισβολές. Όταν νίκησε τον μεγάλο αντίπαλό του Πομπήιο και επικράτησε οριστικά, κατάργησε ουσιαστικά τόσο τη συγκλητική όσο και τη λαϊκή κυριαρχία και επέβαλε το ηγεμονικό καθεστώς."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΖΗΤΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα είχε φάση αν λεγόντουσαν σκέτο "Σέχτα του Ελεύθερου Θανάτου", γιατί τότε τα αρχικά θα σχημάτιζαν το όνομα ΣΕΘ, που είναι ο κακός αδερφός του Όσιρη στην αιγυπτιακή μυθολογία (κάτι αντίστοιχο του Σατανά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή