Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ανάληψη ευθύνης για πολιτική εκτέλεση σαβουρογάμη προέδρου των Η.Π.Α.

Οι Dead Kennedys νεοποσαδιστές της πράξης
στάλθηκε στο interarma trolls με mail:
ΠΟΣΑΔΙΚΗ ΦΡΑΞΙΑ ΧΡΟΝΟΝΑΥΤΩΝ – ΚΟΜΑΝΤΟ «ΤΖΟΝ ΤΙΤΟΡ»
14-7-2014
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ:

Η Ποσαδική Φράξια Χρονοναυτών – Κομαντο «Τζον Τίτορ» αναλαμβάνει την ευθύνη για την εκτέλεση του προέδρου των Η.Π.Α. Τζον Φιτζέραλντ Κέννεντυ στις 22 Νοεμβρίου του 1963, στο Ντάλας του Τέξας. Για την πραγματοποίηση της ενέργειας χρησιμοποιήσαμε μια απλή αυτοσχέδια χρονομηχανή με τροφοδοτικό Τέσλα, ένα τουφέκι Carcano M91/38 και τρεις σφαίρες. Οι λεπτομέρειες είναι γνωστές και δεν χρειάζεται να τις επαναλάβουμε. Θέλουμε μόνο να δηλώσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι το άτομο που συνελήφθη, κάποιος Λη Χάρβεϊ Όσβαλντ, δεν έχει καμία σχέση με την οργάνωσή μας και με την εκτέλεση του Κέννεντυ.

Θα μπορούσαμε να φλυαρήσουμε πολύ για το ρόλο του Κέννεντυ στην ιμπεριαλιστική διείσδυση στην Ινδοκίνα, στην απόβαση στον Κόλπο των Χοίρων ή στη διαφθορά εκατοντάδων αθώων κοριτσιών, όπως και για το γενικότερο γεωπολιτικό ρόλο των Η.Π.Α στις αρχές της δεκαετίας του 1960, τότε που οι σέρφερς καβαλούσαν ανέμελοι τα κύματα σε μια χρυσή Καλιφόρνια των ονείρων μας… Όμως για εμάς τους αναρχοποσαδιστές της πράξης αρκεί και μόνο το γεγονός ότι ήταν πρόεδρος κράτους. Δεν χρειάζεται περαιτέρω δικαιολόγηση για να τινάξεις τα μυαλά αυτού του καθάρματος στα μούτρα της νυμφομανούς σκύλας Τζάκι.
Οι επιθέσεις, οι οποίες έχουν ήδη συμβεί, θα συνεχιστούν.

Στέλνουμε φλεγόμενους χαιρετισμούς σε όλα τα φυλακισμένα αδέρφια μας και ιδίως στους Χαν Σόλο και Τζιουμπάκα και στην μάνα, αδερφή και κόρη μας Πριγκίπισσα Λέια.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ
ΖΗΤΩ Ο ΑΝΑΡΧΟΠΟΣΑΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ
ΛΥΣΣΑΛΕΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΧΟΥΣ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ – ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ 
ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠ ΑΠΕΙΡΟΝ

3 σχόλια:

  1. Γιάνκηδες αδερφάρες τον φάγατε πάλι στο κωλάντερο. Ελάτε στο Τέξας όποτε γουστάρετε να σας ξεκωλιάσουμε πουστράκια του ελέους.

    Κάτω η ομοσπονδιακή κυβέρνηση!

    Ζήτω ο άτυπος Απελευθερωτικός Στρατός του Νότου!

    Ζήτω ο αόρατος Στρατηγός Λη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφού ο στρατηγός Λη δεν είχε δούλους, ε ζήτω τότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. meanwhile
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10346597_10152166348670759_4030246769996544631_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή