Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Κομάντο Σκοταδόψυχοι: Όλη η αλήθεια για το Μπόινγκ 777

Σ.Ο. μην το κόβεις, η είδηση είναι σοβαρή, δεν είναι τρολιά. Είναι ανάγκη ο κόσμος να μάθει όλη την αλήθεια
 
ΑΝΑΛΙΨΕΙ ΕΥΘΟΙΝΙς- ΣΧΑΙΔΙΩ ΚΟΙΒΟΤΩς ΤΟΥ ΝΟΑΙ
"Ντέφι της Λύσσας μου κρατώ/ και το μυαλό μου είναι θολό/ πωπωπωπω/ πωπωπωπω"
Ποιητής Φανφάρας: Ξύπνα Βασίλη
Κάποιοι νόμιζαν ότι θα διασπάσουν το μέτωπο της Λύσσας και της Συνείδησης. Αμ δε...

Ατενίζοντας τον μαύρο ουρανό της εξέγερσης, τον αχτινοβόλο ήλιο της διαρκούς ανταρσίας ενάντια στο υπάρχον (και όσο υπάρχω θα υπάρχον), κατανοήσαμε πως το μέτωπο της Λύσσας και της Συνείδησης είναι μια αέναη ροή δημιουργικών ρήξεων. Έτσι, μετά τη ρήξη μας με τον σύντροφο Σπάιντερμαν, απόφασίσαμε να αποσυρθούμε προσωρινά από το θέαμα της εξέγερσης, για να αναδυθούμε ακόμια πιο δυνατοί, βίαιοι, ισχυροί και κατεργάρηδες. Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε ειδική εκπαίδευση ακόμα πιο νέου αντάρτικού πόλεων στην δύσβατη κοινωνική έρημο της Κουάλα Λουμπούρ. Την ώρα που εκπαιδευόμασταν στον τομέα της ιδεολογικής ενδοπαλάμιας πεοπαλιδρόμησης, σηκώσαμε τα κεφάλια μας να δούμε κι εκεί τον μαύρο ουρανό της εξέγερσης, γιατί οι μεταβαλόμενες κλιματολογικές συνθήκες μεταβάλλουν και τη λύσσα μας. 

Και τότε ήταν που είδαμε το Μπόιγκ 777 που εκτελούσε την πτήση MH 370 της Μalaysia Airlines. Αποφασίσαμε να καταλάβουμε το Μπόιγκ και με μια αστραπιαία κίνηση εκτοξεύσαμε τη λύσσα μας στους ουρανούς (αφήνοντας τη συνείδηση στο έδαφος) και με μια λαβή Krav Maga ακινητοποιήσαμε τον εθελόδουλο πιλότο και βαριά οπλισμένοι με μονωτική ταινία και ειδικές πινέζες αιχμηρές και ακονισμένες στο κολοσσιαίο Υπερεγώ μας, θέσαμε υπό τον έλεγχό μας το αεροσκάφος και το προσγειώσαμε στη Σαλονίκη, στην αλάνα πίσω από το Λοιμωδών.
Οι εξουσιαστές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το Μπόιγκ, αφού καλύψαμε την επιφάνειά του με εκατοντάδες μαύρα αυτοκόλλητα που έγραφαν Λύσσα και Συνείδηση, ακόμα ένα δείγμα της οξύνειας και των ιδιαίτερων επιχειρησιακών μας ικανοτήτων. Στη συνέχεια ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα ιδεολογικής αναμόρφωσης των εθελόδουλων επιβατών και του πληρώματος, με την ανάγνωση της Κατήχησης του Επαναστάτη του τιτάνα Νετσάγεφ, υπό τους ήχους του έντεχνου μουσικού φιλαρμονικού σχήματος Exploited (πράγμα που καταδεικνύει πως δεν είμαστε μόνο επαναστάτες και αναρχικοί της πράξης, αλλά και άτομα με βαθειά κουλτούρα και καλλιτεχνικές ευαισθησίες). Από τους 239 επιβάτες, οι 238 προσχώρησαν στο μέτωπο της Λύσσας και της Συνείδησης, Ενώ ο 239ος έντρομος προσχώρησε στο ΣΕΚ και τώρα είναι τοξικοεξαρτημένος από χρόνια δόση πικετοφοριών και μαζέματος υπογραφών. Ας πρόσεχε, επιλογή του ήταν να πέσει στα βαριά...

Αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε το Μπόιγκ ως κατελειμένο στέκι και ορμητήριο εξέγερσης. Από εκεί θα εισβάλει βίαια στην πόλη η Λύσσα και Συνείδηση μας (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά), διαταρράσοντας την νεκροταφική ηρεμία της εθελόδουλης κοινωνίας (μπλιαχ!!!). Στο Μπόιγκ θα γίνονται και πολιτικά καφενεία, χαοτικές κουζίνες και επαναστατικό μπάφιγκ. Επίσης, ο χώρος θα χρησιμοποιηθεί και για να στεγάσουμε τις γαλοπούλες, τα κοτόπουλα, τα κουνέλια, τις αμοιβάδες, τα μινκ και τους πτεροδάχτυλους που απελευθέρωσαν σύντροφοι της Νέας Αναρχίας από τα νύχια του εξουσιαστικού σπισιστικού ανθρώπινου πολιτισμού. Έτσι, θα κάνουμε μια νέα κιβωτό του Νώε για να ξαναχτίσουμε στη βάση της Αγριότητας τα υπέρλαμπρα καλοακονισμένα στην πέτρα του Αρνητικού Υπερεγώ μας, όταν καταστρέψουμε ολοκληρωτικά το Υπάρχον.

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
ΖΗΤΩ Η ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΝΕΑ ΑΝΑΡΧΙΑ
ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΣΚΟΤΑΔΟΨΥΧΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου