Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Σχέδιο μπεκάτσα πράξη δεύτερη: Για τον νεοαναρχικό αντισπισισμό

Για τον νεοαναρχικό αντισπισισμό 

Απηυδισμένοι από τη διάχυση του αντισπισιστικού ρεφορμισμού στις τάξεις της επαναστατικής μειοψηφίας, αποφασίσαμε, σαν εξεγερμένες ατομικότητες, να απαντήσουμε με αυτό το κείμενο στις lifestyle τσιρίδες των ροζ βιγκανιστών. Οι θέσεις που εκφράζονται σε αυτό δεν τίθενται προς διάλογο, συζήτηση ή κριτική. 

Σαν αντισπισιστές, αποφασισμένοι να συμβιώσουμε αρμονικά με όλα τα έμβια όντα του πλανήτη, στεκόμαστε απέναντι στην αφαίρεση οποιασδήποτε ζωής, δίχως να συμβιβαζόμαστε με τα ψευδή κριτήρια που θέτει η κυρίαρχη βιομηχανία του ροζ βιγκανισμού μέσα από τα ράφια του πράσινου καπιταλισμού. Εφοδιασμένοι με το πάθος για ζωή δίχως όρια, δίχως την παρέμβαση ενδογενών ή εξωτερικών κατασταλτικών μηχανισμών, σεβόμαστε με την ίδια θέρμη το πάθος των μη ανθρώπινων ζώων, αρνούμενοι να παίξουμε το ρόλο του καταστολέα τους. Φυσικά, ως μη ανθρώπινα ζώα δεν ορίζουμε απλώς τα θηλαστικά, όπως οι εθελόδουλοι ροζ βιγκανιστές, αλλά κάθε έμβιο ον, ανεξαρτήτως τρόπου αναπαραγωγής, όγκου, βάρους, μάζας, ταχύτητας, χρώματος και σεξουαλικών προτιμήσεων. Ως μη ανθρώπινα ζώο, λοιπόν, ορίζουμε κάθε ον που τρέφεται, αναπαράγεται, αναπτύσσεται, αναπνέει και κινείται, ξεκινώντας από τους μονοκύτταρους οργανισμούς και φτάνοντας στη γαλάζια φάλαινα. Αναγνωρίζουμε, λοιπόν, μια πληθώρα μαζικών δολοφονιών στην καθημερινότητα μας, τις οποίες αγωνιζόμαστε να μειώσουμε στο ελάχιστο, στοχεύοντας στην πλήρη εξάλειψη τους. Παίρνουμε, ενδεικτικά, τα παρακάτω μέτρα, βουτώντας βαθιά στα νερά του νεοαναρχικού νεοαντισπισισμού: 

 Άρνηση βουρτσίσματος δοντιών, ως άρνηση της μαζικής καταστροφής μικροβίων που βρήκαν στέγη στη στοματική μας κοιλότητα αλλά και άρνηση αναπαραγωγής των προσταγών της βιομηχανίας του θεάματος, με τα πανομοιότυπα διατεταγμένα, λευκά δόντια. 

 Άρνηση πρόσληψης χημικών ουσιών που επηρεάζουν τη λειτουργία του οργανισμού μας με πρόσχημα την «ανακούφιση» και τη «θεραπεία», ενώ στην πραγματικότητα δολοφονούν έμβια όντα, όπως ιούς, μικρόβια και βακτήρια που βρήκαν θαλπωρή στο σώμα μας. Πόσο εγωιστική είναι άραγε αυτή η άμεση παρέμβαση/ντοπάρισμα του ανθρώπου στη φυσική διαδικασία της μάχης του ανοσοποιητικού συστήματος με άλλους οργανισμούς; 

 Άρνηση χρήσης προφυλακτικού κατά τη σεξουαλική πράξη. Το προφυλακτικό για άλλα έμβια όντα, έχει τον ίδιο ρόλο με τα σύνορα και τα συρματοπλέγματα που εμποδίζουν την ελεύθερη μετακίνηση των ανθρώπων. Προτάσσοντας, λοιπόν, την απόλυτη ελευθερία των ατομικοτήτων, σαμποτάρουμε τη χρήση των λάτεξ συνοριοφυλάκων. 

Ο ροζ βιγκανισμός, που αναλώνεται σε «βίγκαν καφενεία» (λες και οι κρεατοφάγοι βουτάνε μπριζόλες στον καφέ τους) μετουσιώνεται σε ένα ακόμη επικερδές χώρο δράσης του Κεφαλαίου, με το μανδύα μάλιστα του εναλλακτισμού και της trendy επαναστατικότητας. Ας τελειώνουμε, λοιπόν, με τη Μέση Λύση, την υποκριτική αυτή υπαναχώρηση στις επιταγές του πράσινου marketing. Ή θα είμαστε αντισπιστιστές, ή θα είμαστε πελάτες. Ή θα είμαστε επαναστάτες, ή θα είμαστε ρεφόρμες «για τη φάση». 

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΜΒΙΩΝ ΟΝΤΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ!

 Εγώ «κι» Εσύ για τον Νεοαναρχικό Αντισπισισμό

6 σχόλια:

  1. kai ta blhta exoun psyxh!!!!!!!!!!!!!!blhtofagoi OYST!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύντρολλοι εγκαίνια πότε θα κάνετε; Ο μπουφές θα είναι μόνο για vegans;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν αποτυγχάνεις ακόμα και ως τρολλ,μάλλον είναι καιρός για να ψοφάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σκατό έφτασε στην κάλτσα... όταν αποτυχαίνεις και ως μαφιόζος μάλλον είναι καιρός να πνιγείς στη χολή σου. άνθρωπος δίχως χιούμορ είναι κατώτερος της αμοιβάδας. Ούπς, σπισιστικό...

      Διαγραφή
  4. zhtw to sxedio mpekatsas zhtw h astirefti hdoni tis praksis!!me lisa kai sinidisi....reformes anarxoaristeristes tha mas vrite brosta sas...h mavri anarxia tha erthei kai tha sas pniksei olus!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή