Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Έκτακτο: αναμένεται εισβολή νεοποσαδιστών!



στάλθηκε με μέιλ στο interarma trolls:

ΑΔΕΡΦΙΑ ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Επαναστάτες και επαναστάτριες, εξεγερμένοι και εξεγερμένες, πανκς, ντανταϊστές, άγριοι νεολαίοι, φυλές της νύχτας, χίμα κόσμε και κάθε είδους διάσπαρτα αναρχολούμπεν στοιχεία της Γης, σας μιλά ο Καπετάν Ζόμπι, κυβερνήτης της διαστημικής ναυαρχίδας Μπαμπέφ Β΄ (για αυτή την εβδομάδα, διότι όλα τα μέλη του πληρώματος περνούν εναλλάξ από τη θέση του κυβερνήτη - η θέση αλλάζει κώλο κάθε 5 νόιντ, που ισοδυναμούν περίπου με μια γήινη εβδομάδα - την προηγούμενη καθάριζα τις τουαλέτες) εκ μέρους του Γαλαξιακού Επαναστατικού Στόλου. Χαρμόσυνα νέα σας φέρνω. Ο Ποσάδας, αν και τροτσκιστής, είπε εν μέρει την αλήθεια, όπως άλλωστε και ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη: Εμείς οι εξωγήινοι υπάρχουμε και, καθώς ο πολιτισμός μας είναι πολύ πιο ανεπτυγμένος από το δικό σας, έχουμε φτάσει εδώ και χιλιάδες γκαρούν (1 γκαρούν ισοδυναμεί με 1,6439 γήινα έτη) στον Κομμουνισμό και την Αναρχία. Έχουμε και νιτσεϊκούς που έχουν φτάσει στον Υπεράνθρωπο - ή, για την ακρίβεια, τον Υπερεξωγήινο, καθώς και Ασσασσίνους ενάτου βαθμού.  

Αφού μελετήσαμε και αναλύσαμε το απίστευτο πλήθος περιττών και εν πολλοίς ηλίθιων ηλεκτρομαγνητικών και άλλων σημάτων τα οποία εκπέμπονται καθημερινά από τον πλανήτη σας, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι χρειάζεται να κατεβεί κόσμος επειγόντως και αποφασίσαμε να σπεύσουμε για να σας βοηθήσουμε να μετατρέψετε τις πόλεις και τα εργοστάσιά σας σε σωρούς ερειπίων και αποκαΐδια και τα στελέχη των κρατών και των εταιρειών σας σε κόκκαλα που θα μπορείτε να τα φοράτε στο λαιμό σας όπως ο Σκρίμιν Τζέι Χόκινς και οι Φάζτοουνς, σε δέρμα για τύμπανα, για μπάλες του ράγκμπι να αθλείται η νεολαία και για μπουφάν τύπου περφέκτο και, γιατί όχι θα έλεγαν οι πιο μηδενιστές ανάμεσά μας, σε γκουρμέ γεύματα για εκλεκτούς γευσιγνώστες.

Κανονικά έπρεπε να έχουμε ήδη φτάσει, αλλά πέσαμε σε κοσμική καταιγίδα έξω από τη Ζώνη του Ωρίωνα και στο καπάκι, στα ανοιχτά του Νεφελώματος της Κασσιόπης, δεχτήκαμε επίθεση από μαχητικά του αυτοκρατορικού στόλου από άλλη ταινία, η οποία αποκρούστηκε δίχως απώλειες (αυτοί οι πρωτόγονοι επιμένουν να χρησιμοποιούν ακόμα ακτίνες λέηζερ! Νταρθ μας τα αέρισες για άλλη μια φορά! Χαχαχαχαχα!). Ζητάμε συγγνώμη για αυτή την καθυστέρηση. Υπολογίζουμε ότι σε πεντέξι ζιτρόινγ θα έχουμε μπει στο ηλιακό σύστημα.

Σύντομα τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα. Ο ουρανός σας θα γεμίσει με εκατομμύρια πολεμικά διαστημόπλοια επανδρωμένα με γελαστά, χαβαλεδιάρικα, χνουδωτά τερατάκια, που θα εκτοξεύουν με χειρουργική ακρίβεια ακτίνες Αφανιζόλ και Θανάτ σε κάθε δυνατό στόχο, ξεκινώντας, φυσικά, από το κράτος-κατσαρίδα Ισραήλ, το οποίο απλώς θα πάψει να υπάρχει μαζί με όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες του (και δεν πα να το παίζουν και αναρχικοί, χεστήκαμε, η έννοια "ισραηλινός αναρχικός" είναι εγγενώς αντιφατική· αν είναι εναντίον του Ισραήλ, όπως ισχυρίζονται, τότε να σηκωθούν να φύγουν και να πάνε σπίτια τους, εκεί από όπου μας κουβαλήθηκαν και μας μπαστακώθηκαν, στη Ρωσία, την Ευρώπη, την Αμερική κ.τ.λ.), και θα μείνουν οι αδερφοί Παλαιστίνιοι έκπληκτοι και σε άριστη, όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες, κατάσταση, να κοιτούν την επίπεδη επιφάνεια που θα αφήσουμε πίσω μας και να γελάνε. Και μετά θα ρίξουμε ακτίνες και σε κάποιους από αυτούς, γιατί εχθροί υπάρχουν παντού.

Μέχρι τότε, σας καλούμε σε παγκόσμια εξέγερση ως ένα είδος καλωσορίσματος του στόλου μας και προλόγου για όσα πρόκειται να επακολουθήσουν. Βγείτε στους δρόμους, σπάστε, κάψτε, ανατινάξτε, καταστρέψτε, πυροβολήστε, λεηλατήστε. Ξοδέψτε όλα τα αποθέματά σας σε πυρομαχικά. Θέλουμε κορίτσια να τρέχουν ουρλιάζοντας, γυμνά και πασαλειμμένα με μαρμελάδα, κρατώντας πλακάτ με ακατανόητες φράσεις, θέλουμε η μάνα να σοδομίζει τον γιο και η κόρη τον πατέρα, θέλουμε ιστιοφόρα σε ουρανοξύστες και υποβρύχια σε ταράτσες, οι νοσοκόμοι να αμολήσουν ελεύθερους στις λεωφόρους τους ψυχοπαθείς οπλισμένους με αναπτήρες και γιαταγάνια, οι στρατιωτικοί και οι επιστήμονες να πατάνε κουμπιά στην τύχη στις πυρηνικές εγκαταστάσεις, τσουνάμι αποτελούμενα από πετρελαιοκηλίδες σε δυτικές μητροπόλεις, αγνοούμενα μπόινγκ να βγαίνουν μέσα από μαύρες δίνες στον ουρανό και να σκάνε κατευθείαν πάνω στον Λευκό Οίκο ενώ οι επιβάτες τους πηδούν με αλεξίπτωτα ντυμένοι σαν Βιετ-Κογκ, με τα σχετικά καπελάκια και με μαχαίρια στα δόντια, πτώματα να ζωντανεύουν στα νεκροτομεία, τζέντλεμεν να ρεύονται δημοσίως δίχως να βάζουν το χέρι μπροστά στο στόμα και άλλες τέτοιες τερατωδίες. Τώρα είναι η ώρα! Βαστάτε γερά, ο καιρός γαρ εγγύc!

ΓΗΙΝΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ
  
ή, όπως λέμε εμείς στον πλανήτη που μεγάλωσα,
  
ΑΚΑΝΤΟΥ ΝΤΟΥ ΝΤΟΥ ΣΑΚΑΖΟΎΛΟΥ ΚΟΥΝΚ-ΒΟΥΝΤΟΥΝ!

  
ΥΓ: Ευχαριστούμε τη μεταφραστική ομάδα του Inter Arma Trolls που έφερε εις πέρας το υπεράνθρωπο εγχείρημα της απόδοσης αυτής της ανακοίνωσης σε απλά ελληνικά.


  
Η πρωτότυπη καταγραφή του μηνύματος του Καπετάν Ζόμπι εκ μέρους (sic) του Γαλαξιακού Επαναστατικού Στόλου, όπως ελήφθη από το οργονομικό κρυπτοραδιογωνιοβυθόμετρο που έχει εγκαταστήσει η ποσαδομαζοχιστική λέσχη του Ε.Μ.Π. στην ταράτσα του Μαχ αναζητώντας εδώ και δεκαετίες ίχνη εξωγήινης επικοινωνίας

5 σχόλια:

  1. Είμαι μέντιουμ-ενδιάμεσος κι έχω καταληφθεί από το πνεύμα του Άρχοντα του σκότους εδώ και λίγη ώρα, ο οποίος με κατεύθυνε στο μπλογκ σας και μου υπέδειξε να πληκτρολογήσω σε αυτό το άρθρο το εξής σχόλιο:
    "ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΑΤΩΚΟΡΦΑ, ΠΑΡΤΟΥΖΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΠΟΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥΣ ΓΑΪΔΑΡΟΥΣ, ΖΩΑ!"
    Δεν μου υποδεικνύει να πληκτρολογήσω κάτι άλλο. Λακωνικό το βρίσκω το μήνυμα του Άρχοντα και απαξιώνει να συνεχίσει τη μετάδοση. Μάλιστα μου υποδεικνύει να τονίσω ότι δεν πρόκειται να ξαναεπικοινωνήσει ο ίδιος μαζί σας παρά μόνο για να σας απειλήσει και να σας εξεφτελίσσει.
    Πιάνω κάποιες σκεπτομορφές του τηλεπαθητικά, φαίνεται ότι ο Νταρθ καθώς και το κράτος του Ισραήλ είναι πιστοί κέρβεροι της εξουσίας του κι ότι του την έδωσε που τα βάλατε με τη Φορς καθώς και με τους Τσόουζεν Γουάνς του.

    Αν χρειαστείτε περαιτέρω τις υπηρεσίες μου επικοινωνήστε τηλεπαθητικώς μαζί μου σε ωράριο γραφείου. Πληρώνομαι πολύ ακριβά. Το παραπάνω μήνυμα ήταν προπληρωμένο από τον ίδιο τον Άρχοντα.
    Μετά τιμής,
    Mou Lou
    (Madame Lenormand)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύντροφοι γήινοι

    Σας ενημερώνουμε ότι το μήνυμα που λάβατε από τον Καπετάν Ζόμπι δεν εκπροσωπεί ολόκληρη τη συνέλευση του Γαλαξιακού Επαναστατικού Στόλου. Συγκεκριμένα, οι σύντροφοι Ταγματάρχης Τομ και Λοχίας Πέπερ έχουν σοβαρές αντιρρήσεις στο ζήτημα των Φάζτοουνς, ενώ ο Δεκανέας Κλεγκ και ο Σμηνίας Τζόουνς διαφωνούν ως προς το αν τα κορίτσια πρέπει να πασαλειφθούν με μαρμελάδα φράουλα ή βατόμουρο.

    Σας ενημερώνουμε επίσης ότι ο στόλος μας έχει ήδη μπει στη γήινη ατμόσφαιρα αλλά δεν μας βλέπετε διότι είμαστε αόρατοι.

    Ο Καπετάν Ζόμπι έχει γίνει κάπως εκκεντρικός τελευταία, μετά από σφοδρή ερωτική απογοήτευση με αμαζόνα από τον πλανήτη Ερκόλουμπους, και ανέλαβε πρωτοβουλίες πριν να ολοκληρωθεί η συνέλευση. Του χορηγήσαμε 300mg ενέσιμης ολανζαπίνης για να χαλαρώσει, και τώρα συζητάμε τί θα κάνουμε.

    Λέμε να κατεβούμε κέντρο για καμια μπύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. cramps και μαρμελάδα βερίκοκο.
    όσο για τις μπύρες, κομμένες. πρέπει να στηρίξετε τον καπετάνιο ψυχολογικά και δεν κάνει να πίνει αλκοόλ με ολανζαπίνη. δημιουργεί βίαιες αυτοκαταστροφικές υποτροπές και θα τον μαζεύετε με το κουταλάκι της μαρμελάδας.

    παρεπιπτόντως, ο σατανάς είναι εδώ και επηρεάζει τον Πούτιν. οι ομοφυλόφιλες σεξουαλικές σχέσεις έχουν ήδη ποινικοποιηθεί στην πρώην σοβιετική ένωση.
    ΜΑΓΚΕΣ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΛΕΜΕ!

    http://topontiki.gr/article/82276/Upo-tin-epireia-tou-Satana-o-Poutin-leei-o-Oukranos-patriarxis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καπετάν Ζόμπι, δε μας ενδιαφέρει αν είσαι ακόμα Καπετάνιος του στόλου ή αν η θέση έχει αλλάξει κώλο. Να ξέρεις ότι έχουμε εξοργιστεί με την ασυνέπεια της ανωτέρω προκήρυξης και ήρθαμε σε μυστική επικοινωνία με τη μαμά σου, η οποία θα κατέβει στη Γη να σε μαζέψει από βδομάδα.
    Άντε πια με τον κάθε φαφλατά που την βλέπει θεός όταν γίνεται για λίγο κυβερνήτης σκάφους. Μάθε ρε να δουλεύεις τα κουμπάκια πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας περιμένω για να μου κλάσετε τ' αρχίδια. Απαραίτητη η νεγκλιζέ εμφάνιση.

      Και δεν ήμουν καπετάνιος του στόλου αλλά κυβερνήτης της ναυαρχίδας Μπαμπέφ Β ηλίθιε. Μάθε να διαβάζεις επιτέλους.

      Με αγάπη

      Καπετάν Ζόμπι

      Διαγραφή