Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση του ΚΚΕ (μ-χ): 21 Αυγούστου 1940, μια ευτυχισμένη μέρα ξημέρωσε για την ανθρωπότητα!

Ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος Εξαρχείων (μπολσεβικικό-χαοτικό)

Σαν σήμερα πριν 74 χρόνια μια χαρμόσυνη είδηση χάιδεψε τα αυτιά του παγκόσμιου προλεταριάτου: το ιερό τσεκούρι του μαχητή του ισπανικού εμφυλίου Ραμόν Μερκαντέρ τσάκισε την κεφάλα του ύπουλου προδότη Τρότσκι! Είθε την ίδια μοίρα να έχουν όλα τα τροτσκιστικά απολιθώματα σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Τιμή για πάντα στον ήρωα της εργατικής τάξης Jaime Ramón Mercader del Río Hernández. Θα μείνει αθάνατος για την κληρονομιά που μας άφησε: τα χυμένα μυαλά της σουπιάς του Τρότσκι. Ακολουθεί φωτογραφικό αφιέρωμα, από ειδικά διαβαθμισμένο απόρρητο φωτογραφικό άλμπουμ που κλάπηκε από τη νέα GPU από τα υπόγεια του Δημαρχείου Εξαρχείων (Κ* βοξ):


Ο ήρωας της εργατικής τάξης Ραμόν Μερκαντέρ
Ο εκφυλισμένος μετροσέξουαλ Τρότσκι στα νιάτα του
Ο λεβέντης Στάλιν στα νιάτα του: ομορφόπαιδο, ληστής και καρδιοκατακτητής
Ο Τρότσκι βλέπει τα ραδίκια ανάποδα
Το ιερό τσεκούρι της προλεταριακής δικαιοσύνης
Σκέτη καύλα...
Άντε κάντε σύγκριση ανάμεσα στη σουπιά τον Τρότσκι και τον λεβέντη μας τον μουστακαλή τον ατσαλένιο μας Στάλιν

6 σχόλια:

  1. σημερα καιμε ολοι συμβολικά στην πλατεια του χωριου/προαστιου/πολης το λιβελογραφημα προδομένη επαναστάση που σιγουρα κάποιος οπορτουνας-τροτσκιστης ''φιλος'' κάποτε μας είχε δωσει δηθεν για να ξεστραβωθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φοβερό φωτορεπορτάζ.
    αν και η μουστάκα είναι ο φερετζές του πούστη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ (μ-χ) ΤΗΝ ΚΝΕ (μ-χ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΔΙΑΞΑΓΩΓΗ ΕΤΗΣΙΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΤΗΣ ΣΟΥΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΟΤΣΙΣΤΙΚΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΣΟΥΠΙΑΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Κ*ΒΟΞ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΥ -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΗ Η ΣΟΥΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για πάρτη σας αγόρια (έλα δε θέλω ντροπές)
    http://toskrinio.tumblr.com/post/96079260339

    ΑπάντησηΔιαγραφή