Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ του ενός, μοναδικού και αδιαιρέτου Αληθινού Κομμουνιστικού Κόμματος


Στάλθηκε με μέιλ στο interarma trolls:

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ
του ενός, μοναδικού και αδιαιρέτου
Αληθινού Κομμουνιστικού Κόμματος

Εν ελλάδι, 04-08-2014

Συντάχτηκε από την Επιτροπή:


Ι
Αληθινό κομμουνιστικό κόμμα είναι μόνο το "Αληθινό Κομμουνιστικό Κόμμα" (ΑΚΚ). Αληθινός αρχηγός είναι μόνο ο Αδερφός-Αρχηγός Λαός (στο εξής ΑΑΛ). Όλα τα άλλα αυτοαποκαλούμενα κομμουνιστικά κόμματα -με πιθανές εξαιρέσεις, που εξετάζονται ακόμα από την Επιτροπή, το ΚΚΕ (μ-χ) και το ΚΚ Βόρειας Κορέας- είναι ψεύτικα κομμουνιστικά κόμματα και τα μέλη τους πρέπει να συλληφθούν από τα Αληθινά Κομμουνιστικά Τάγματα Ασφαλείας (ΑΚΤΑ) και να υποβληθούν σε αναμόρφωση. Όλοι οι άλλοι επίδοξοι αρχηγίσκοι είναι τρίχες από τους Όρχεις του ΑΑΛ.

ΙΙ
Φορέας της Βούλησης του ΑΑΛ είναι η Επιτροπή του ΑΚΚ. Η Επιτροπή κατέχει το Μυστικό της Διαλεχτικής, καθότι έχει στα χέρια της το Μαγικό Δαχτυλίδι των Σαμάνων της φυλής των Πορφυρών Χμέρ. Το Δαχτυλίδι ανακτήθηκε χάρη στα τιμημένα κομάντα ΑΚΤΕ (Αληθινά Κομμουνιστικά Τάγματα Εφόδου) του ΑΚΚ, με μια περιπέτεια σε στυλ Ιντιάνα Τζόουνς και τέτοια στα βάθη της ζούγκλας της Καμπότζης, και φυλάσσεται στο αυθεντικό κασελάκι που κατασκεύασε ο Πορφυρός Χμερ Σαμάνος Ιζούρ Αζίκου. Όλοι οι αξιωματούχοι του ΑΚΚ, υποστράτηγοι, διοικητές μονάδων, ανθυποκομισάριοι και ορντινάτσες, φέρουν αντίστοιχα υποδαχτυλίδια τα οποία μεταφέρουν τη Bούληση του ΑΑΛ κατά μήκος και κατά πλάτος του διχτύου της κομματικοστρατιωτικής ιεραρχίας.

ΙΙΙ
Το Αληθινό Κομμουνιστικό Κόμμα είναι το αληθινό Ένοπλο Κόμμα. Συγκροτημένο ως μια ατσάλινη σιδερογροθιά ανυπέρβλητης πολεμικής ισχύος, αποτελεί το στρατιωτικό μηχανισμό επιβολής της Bούλησης του ΑΑΛ και ολοκληρωτικής καταστροφής του Υπάρχων. Κάθε Μέλος του ΑΚΚ είναι ένας στρατιώτης-εξάρτημα στο απόλυτο οπλικό σύστημα συντριπτικού ολέθρου που είναι το Κόμμα Μας.

ΙV
Εχθρός του Αληθινού Κομμουνιστικού Κόμματος είναι οι πάντες εκτός από τα Μέλη Του. Τα Μέλη φέρουν ειδικά διακριτικά γνωστά μόνο στα Μέλη.

V
Στόχος του Αληθινού Κομμουνιστικού Κόμματος είναι η ολοκληρωτική καταστροφή του Υπάρχων, η αναμόρφωση ή εξόντωση του Εχθρού και η εορταστική οικοδόμηση μιας "πολποτικής λουτρόπολης αίματος", όπως έγραψε γλαφυρά ένας συγγραφέας, ή ίσως ενός αποκαλυπτικού λούνα-παρκ σάρκας και ιδρώτα. Ο Στόχος θα επιτευχθεί σε ανύποπτο χρόνο, σε μια στιγμή την οποία γνωρίζουν μόνο οι μύστες της Διαλεχτικής, σύμφωνα με το Θέλημα του ΑΑΛ. 



ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕ ΣΤΟΝ ΑΑΛ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΑΚΚ, ΖΗΤΩ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΖΗΤΩ ΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΑΚΤΕ ΚΑΙ ΑΚΤΑ, ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ

ΖΗΤΩ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ

ΥΠΑΡΧΩΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ


Αληθινό Κομμουνιστικό Κόμμα




ΥΓ: Ξεκινόντας τη δράσει μας, σκάσαμε τα λάστιχα του μαλάκα του γείτονα γιατί γαμιέτε, του πετάξαμε και εφτά αβγά στη τέντα. 

4 σχόλια:

  1. σύντροφοι, με βασανίζουν κάποια ερωτήματα.
    τα μέλη του ΑΚΚ πάνε διακοπές ή έτσι και το αποτολμήσουν, διαγράφονται ευθύς από το Κόμμα;
    κι αν τους επιτρέπονται διακοπές, τι σόι διακοπές τους επιτρέπονται; η ατομικιστική δράση θεωρείται αμάρτημα; οι μαζικές εξορμήσεις υποχρεωτικές;
    το μαύρισμα της παραλίας είναι κατακριτέο ενώ το μαύρισμα της οικοδομής επικροτείται από την Ηγεσία;
    και τελικά σύντροφοι, ποιος είναι αυτός ο ΑΑΛ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντροφε (ή μήπως συντρόφισσα;) λυπόμαστε αλλά οι απαντήσεις στα ερωτήματά σου είναι διαβαθμισμένες πληροφορίες, στις οποίες έχουν πρόσβαση μόνο τα Μέλη του τιμημένου ΑΚΚ.

      με κάποια συμπάθεια

      η Επιτροπή

      Διαγραφή
  2. αυτά είναι, πιάνουν και στο στόμα τους τον Νίτσε.
    Ύβρις!
    http://www.avgi.gr/article/3633691/al-tsipras-oi-agioreites-ensarkonoun-to-sunthima-ton-zapatistas-ola-gia-olous-tipote-gia-mas
    https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/10559833_740939242653303_8714223121342872452_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο ένα μαύρισμα αποδέχεταΙ η Ηγεσία. Το μαύρισμα των ρεφορμιστών στο ξύλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή