Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Συγχαρητήρια επιστολή του ΚΚΕ (μ-χ) στον νέο Ύπατο της Λαϊκής Δημοκρατίας του Γιουνανιστάν Νώντα Σκυφτούλη

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Εξαρχείων (μπολσεβικικό-χαοτικό) εκφράζει τα ειλικρινή συγχαρητήριά του στην οπορτουνιστική έχιδνα Νώντα Σκυφτούλη για την καθαρή εκλογή του στη θέση του Ύπατου στη Λ.Δ. του Γιουνανιστάν. Είμαστε σίγουροι πως ο επιτυχημένος κοινωνιολόγος Νούντας Σκυφτούλτς θα πράξει το καλύτερο για να εκφράσει τα ταξικά συμφέροντα του ελλαδέζικου τρολεταριάτου, απέναντι στην ύπουλη ρωσοκινέζικη ιμπεριαλιστική διείσδυση στον ματωμένο κόλπο της πατρίδας μας.

Το ΚΚΕ (μ-χ) από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα δώσει σκληρή μάχη για να μετατρέψει τη δεξιά οπορτουνιστική στροφή της λαϊκής κυβέρνησης σε αριστερή οπορτουνιστική στροφή. Ο ειρηνικός δρόμος προς το σοσιαλισμό που πρεσβεύει ο Σκυφτούλτς, στα χνάρια του Αλλιέντε, είναι μια αυταπάτη και προειδοποιούμε τον Ύπατο πως σύντομα θα βρεθεί μπροστά σε ρωσοκινέζικο πραξικόπημα για την παρεμπόδιση του σοσιαλιστικού μετασχηματισμού του τόπου, που ξεκίνησε το 1981. Και τότε θα επαναληφθεί η ιστορία σα φάρσα κι ο Σκυφτούλτς θα πεθάνει με το νεροπίστολο στο χέρι στα συντρίμμια του βομβαρδισμένου Προεδρικού Μεγάρου (Nosotros).

Τέλος, θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρίκια μας στο τρολεταριάτο που καταβαράθρωσε εκλογικά τα αντιδραστικά ρεβιζιονιστικά κρυπτοτροτσκιστικά τσόλια του ΜΧ ΚΚΕ. 

Ο ΑΝΑΡΧΟΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΟΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

3 σχόλια:

  1. Το λικβινταριστικό τυχοδιωκτικό κκε (μ-χ) κάνοντας μια δικιά του ανάγνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, παραβλέπει (;) την ανάδειξη της ηρωικής ΟΑΚΚΕ από τον τρολικό λαό σε αξιωματική αντιπολίτευση. Ο τρολικός λαός υποψιασμένος από τον παραπλανητικό λόγο του κκε (μ-χ) και ενάντια στην ξεδιάντροπη προώθηση του από τα οπορτουνιστικά μέσα τρολοπληροφόρησης, στήριξε τον αγώνα της ηρωικής ΟΑΚΚΕ, κάτι που πονάει ορισμένα κρυπτορωσόφιλα κόμματα.
    Πυρήνας φίλων ΟΑΚΚΕ πάνω από τη Λαμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη μαλάκα, Βαγγέλη μαλάκα
    Μήτσο μαλάκα, Τάκη μαλάκα
    Νικόλα μαλάκα, μαλάκα, μαλάκα
    Χρήστο μαλάκα, μαλάκα, μαλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει για τον Τάκη αλλά οι άλλοι τι σου φταίξανε;

      Διαγραφή